Ελένη Βαίτσου: «Άλλαξε ο τρόπος της ζωής μου εκεί, αφοσιώθηκα…»
Showbiz

Ελένη Βαίτσου: «Άλλαξε ο τρόπος της ζωής μου εκεί, αφοσιώθηκα…»

Στα φοιτητικά της χρόνια στην Αθήνα αλλά και πώς προέκυψαν οι σπουδές στην υποκριτική, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Βαΐτσου.

«Πέρασα στο Οικονομικό της Νομικής και έτσι ήρθα στην Αθήνα. Τα φοιτητικά χρόνια ήταν τρέλα, Ήταν η πόλη που ήθελα να σπουδάσω, τη λάτρευα από τότε που ερχόμουν επίσκεψη με τους γονείς μου. Η προσαρμογή στην πρωτεύουσα ήταν εύκολη, πέρασα τόσο ωραία που έτσι εξηγείται γιατί έκανα παραπάνω χρόνια να πάρω το πτυχίο μου!», λέει στο ΟΚ.

Όσο για το πώς προέκυψε το θέατρο;

«Παράλληλα με το πανεπιστήμιο, είχα μπει έπειτα από παρότρυνση φίλης μου, σε μια θεατρική ομάδα. Όταν πήρα το πτυχίο μου έκανα πρακτική σε μια οικονομική εταιρεία, ήμουν στη φάση να αποφασίσω αν θα έκανα μεταπτυχιακό στα οικονομικά ή κάτι άλλο που μου αρέσει πραγματικά. Τελικά αποφάσισα να πάω στη δραματική σχολή ώστε να μάθω περισσότερα πράγματα για αυτό που μου άρεσε. Επέλεξα τη δραματική σχολή Δήλος της Δήμητρας Χατούπη. Ήμουν όλη τη μέρα στη σχολή. Άλλαξε ο τρόπος της ζωής μου εκεί, αφοσιώθηκα, έκανα καινούριους φίλους και φτιάξαμε μια «οικογένεια». Μέσα από αυτή τη σπουδή, σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, ανακαλύπτεις πράγματα που δεν ήξερες ότι είχες μέσα σου ή κάνεις πράγματα που νομίζεις όσα δεν μπορείς να κάνεις», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved