Βλοντάκης-Στεργιάδου: Τον Μάιο κλείνουν 15 χρόνια παντρεμένοι και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί!
Showbiz

Βλοντάκης-Στεργιάδου: Τον Μάιο κλείνουν 15 χρόνια παντρεμένοι και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί!

Tον επόµενο µήνα ο πρώην άσος του πόλο Αντώνης Βλοντάκης και η Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου κλείνουν δεκαπέντε χρόνια παντρεµένοι, όµως όσοι τους βλέπουν µαζί λένε πως µοιάζουν µε φρεσκοερωτευµένο ζευγάρι που βρίσκεται στον πρώτο καιρό της παθιασµένης σχέσης του. Και όχι άδικα, αφού ακόµα και έπειτα από τόσα χρόνια συµβίωσης και τρία παιδιά, είναι πολύ τρυφεροί µεταξύ τους, αχώριστοι και πάνω από όλα πολύ ερωτευµένοι.

Οι δυο τους «πέταξαν» πριν από λίγες ημέρες για την όµορφη Θεσσαλονίκη για να συµµετάσχουν δυναµικά στον Μαραθώνιο. Όλοι είχαν να λένε πόσο όµορφο και ευτυχισµένο ζευγάρι είναι... Μετά τον τερµατισµό βγήκαν βόλτα στην παραλία για καφέ και φαγητό. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στο µεζεδοπωλείο «Σταφύλι» να φροντίζουν τρυφερά ο ένας τον άλλο, µε εκείνον να την έχει σφίξει στην αγκαλιά του και εκείνη να τον κοιτά µέσα στα µάτια όλο νόηµα. Οι δυο τους ευχαριστήθηκαν αυτή τη μικρή απόδραση στη συμπρωτεύουσα και επέστρεψαν στην Αθήνα για να βρεθούν και πάλι κοντά στα τρία τους παιδιά που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.
Ο Αντώνης θεωρεί σπουδαίο το γεγονός ότι η Κορίνα άφησε την εξαιρετικά επιτυχηµένη καριέρα της για να µεγαλώσει τα παιδιά τους, ενώ εκείνη από την πλευρά της εµψυχώνει τον άντρα της ζωής της σε κάθε νέο του «στοίχηµα», όπως αυτό που τον ήθελε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τρίχες» πέρυσι, καθώς και να ανήκει µέχρι πρότινος στην εκποµπή του Alpha «Λόγω TiViς». Τον καιρό αυτό ο πρώην άσος του πόλο δέχεται... στενό µαρκάρισµα για να γυρίσει στον Alpha µε κάτι ιδιαίτερο, αλλά για την ώρα βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων και µόνο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved