Δήμητρα Αλεξανδράκη-∆ηµήτρης Μηλιώνης: Ζουν σαν παντρεμένοι!
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη-∆ηµήτρης Μηλιώνης: Ζουν σαν παντρεμένοι!

Το κορίτσι που ξεχώρισε στο ριάλιτι «Next Top Model» για το µπρίο και τη θηλυκότητά του ωρίµασε, ερωτεύτηκε και διανύει µια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε στο πρόσωπο του επιχειρηµατία Δημήτρη Μηλιώνη όλα όσα έψαχνε και µιλάει για τη σχέση τους: «Είµαστε περίπου δύο χρόνια µαζί, τα έχουµε βρει µεταξύ µας, κάνουµε ταξιδάκια, ζούµε ανέµελα». Συγκατοικούν, είναι απόλυτα συνειδητοποιηµένοι για τη µεταξύ τους δέσµευση, αλλά, όπως λέει το µοντέλο στη real, ένα παιδί δεν είναι στα άµεσα σχέδιά τους: «∆εν νιώθουµε ακόµα έτοιµοι να αναλάβουµε την ευθύνη που φέρνει η απόκτηση ενός παιδιού. Ζούµε µαζί σαν παντρεµένοι και από τη στιγµή που δυο άνθρωποι τα βρίσκουν, όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν. Η σχέση µας είναι υπέροχη και νιώθουµε πολύ γεµάτοι. Αν αργότερα χρειαστούµε κάτι άλλο, µπορεί και να το κάνουµε. Προς το παρόν, είµαστε σε µια υπέροχη φάση της ζωής µας. ∆όξα τω Θεώ! Ευχαριστώ τον Θεούλη κάθε ηµέρα ειλικρινά για ό,τι έχω. Νιώθω πολύ τυχερή».
Η ∆ήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να περπατάει σε πασαρέλες -όπως αυτές της Εβδοµάδας Μόδας για τον Nikos Takis και των Madwalk για τα µαγιό της Med- ενώ πρόσφατα επέστρεψε από το Χονγκ Κονγκ, καθώς εδώ και πέντε χρόνια είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφηµιστικής καµπάνιας µεγάλης εταιρείας µε γούνες. Υπήρξε, όµως, ένα διάστηµα κατά το οποίο επέλεξε να απέχει από τα φώτα της δηµοσιότητας και τα σόου. «Ήθελα να αποστασιοποιηθώ για λίγο από τα πράγµατα. Μεγαλώνω, ωριµάζω και ξανασκέφτοµαι πλέον κάτι, που αν ήµουν µικρότερη, θα έκανα χωρίς να το σκεφτώ. Υπήρξαν κάποιες επιλογές, που ίσως έπρεπε να µην κάνω. Υπήρξαν και κάποιοι άνθρωποι που άφησα να είναι δίπλα µου, οι οποίοι στην πορεία κατάλαβα ότι δεν ήταν πραγµατικοί φίλοι. Μετά το “Next Top Model” συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ δύσκολη η πραγµατική φιλία, γιατί οι περισσότεροι, δυστυχώς, κάτι ήθελαν να κερδίσουν. Είναι πολύ λίγοι εκείνοι που σε κοιτούν απλώς σαν άνθρωπο, σαν ∆ήµητρα», εξηγεί.
Πλέον έχει βρει το λιµάνι της στην αγκαλιά του συντρόφου της, ο οποίος είναι επιχειρηµατίας και δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved