Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο Δημήτρης ταλαιπωρείται πολλές φορές εξαιτίας μου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο Δημήτρης ταλαιπωρείται πολλές φορές εξαιτίας μου»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο αδελφός του, Δημήτρης μίλησαν για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται και πώς η εικόνα του ενός επηρεάζει και την εικόνα του άλλου.

Δημήτρη, όταν ακούς κάτι αρνητικό για τον αδερφό σου, λόγω και της δουλειάς του, στεναχωριέσαι, του τηλεφωνείς να το συζητήσετε, να τον συμβουλέψεις;

Δ.Μ: Του τηλεφωνώ και του λέω αυτό που πιστεύω εγώ και όχι αυτό που θ’ακούσω από κάποιον άλλο. Γιατί ακούω όλη την γκάμα. Μπορεί να είναι η λατρεία και η υπερβολή του τύπου «Είναι φανταστικός, ποιος άλλος μιλάει τόσο καλά ελληνικά στην Τηλεόραση» ή «Επιτέλους κάποιος τα λέει έξω από τα δόντια», αλλά μπορείς ν’ ακούσεις και ακρότητες. Από την άλλη, γνωρίζοντάς τον, ο Κωνσταντίνος αυτός είναι. Δεν είναι μια περσόνα αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση. Επομένως, αυτό ξέρω εγώ για εκείνον και δε μου κάνει εντύπωση.

Κ.Μ.: Εγώ νομίζω ότι ο Δημήτρης ταλαιπωρείται πολλές φορές εξαιτίας μου.

Δ.Μ: Δηλαδή, αν έρθει κάποιος στο θέατρο και με ρωτήσει προκατειλημμένα «Έχεις κάποια σχέση με τον Κωνσταντίνο;» και απαντήσω ότι είναι αδερφός μου, αμέσως η αντίδραση του θα είναι ή να μαζευτεί ή το αντίθετο.

Κ.Μ.: Εγώ πολλές φορές φοβάμαι και ανησυχώ. Ακριβώς επειδή ως επαγγελματίας είμαι βαθιά αμφιλεγόμενος, δε θέλω αυτό να δυσκολεύει τη ζωή του Δημήτρη. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι εκεί έξω και πολλά γίδια. Το να μη γουστάρουν εμένα είναι κάτι με το οποίο ζω. Αλλά το να σκέφτεται κάποιος πράγματα για τον Δημήτρη λόγω εμού, το θεωρώ απαράδεκτο.

Ή και το αντίθετο;

Κ.Μ.: Το αντίθετο συμβαίνει σπανίως. Γιατί ο Δημήτρης βρίσκεται λιγότερο μπροστά από τις κάμερες. Εργάζεται κυρίως αθόρυβα. Παράγει πράγματα, ενώ εγώ επικοινωνώ. Άρα, δεν είναι ότι λόγω του αδερφού μου θα σκεφτούν πράγματα για μένα. Λόγω εμού, όμως, θα σκεφτούν για τον αδερφό μου.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved