Κωνσταντίνος–Δημήτρης Μπογδάνος: "Και οι δύο κινούμασταν γύρω από το πεδίο με το οποίο ασχοληθήκαμε"
Showbiz

Κωνσταντίνος–Δημήτρης Μπογδάνος: "Και οι δύο κινούμασταν γύρω από το πεδίο με το οποίο ασχοληθήκαμε"

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε δημοσιογράφος και ο αδερφός του, Δημήτρης Μπογδάνος, σκηνοθέτης. Το τι θα έκαναν στη ζωή τους ήταν ξεκάθαρο από την παιδική τους ηλικία;

Δ.Μ.: «Νομίζω πως και οι δύο κινούμασταν γύρω από το πεδίο με το οποίο ασχοληθήκαμε τελικά, κάπως τα έφερε η ζωή και συνέβη. Τον Κωνσταντίνο πάντα τον ενδιέφερε η ιστορία, η πολιτική, η επικαιρότητα. Εμένα, πάλι, μ' ενδιέφερε το θέαμα»
Κ.Μ.: «Από πιτσιρικάς είχα μια ρομαντική και δεξιά αίσθηση της πατρίδας και του καθήκοντος. Αυτό είναι κάτι στο οποίο εύκολα θα σταθεί ο κόσμος που θεωρεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είμαστε ανέντιμοι και ανειλικρινείς"


Εσύ, Δημήτρη, θα μπορούσες κάποια στιγμή να βγεις μπροστά από τις κάμερες η είναι κάτι που σε φοβίζει;

Δ.Μ.: «Θεωρητικά ξεκίνησα μπροστά από τα φώτα, καθώς το πρώτο μου πτυχίο ήταν πάνω στην υποκριτική και μάλιστα έπαιξα λίγο στο θέατρο και στην τηλεόραση. Νομίζω πως το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρός και επικριτικός με τον εαυτό μου. Και η παράσταση «Μπιλ και Λου», που σκηνοθετώ και θα παίζεται μέχρι τις 24 Απριλίου στο «Skrow Theater», στο Παγκράτι, έχει να κάνει λίγο με το κατά πόσο κρίνουμε επιπόλαια τους ανθρώπους και πόσο εύκολα τους βάζουμε ταμπέλες», λένε στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved