Θοδωρής Μαραντίνης: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς είχα βάλει δέκα κιλά»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς είχα βάλει δέκα κιλά»

Ο frontman των Onirama είναι στα καλύτερα του. Παρότι τον Αύγουστο θα γίνει 38 ετών, αποπνέει μια εφηβική ζωντάνια και η εικόνα του θυμίζει έναν αεικίνητο 25χρονο ροκά και όχι έναν άντρα που πλησιάζει τα 40.

Τον τελευταίο χρόνο έχει αδυνατίσει αρκετά, έχοντας πλέον φτάσει στα 74 κιλά. «Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς είχα βάλει δέκα κιλά. Τρώγαμε παρέα αλλά αυτό μάλλον είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, διότι το έκανα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη! Άσε που μας αρέσει πολύ το φαγητό. Πλέον, όμως, προσέχω πολύ τη διατροφή μου, κάτι που με βοήθησε να αντιμετωπίσω και το θέμα με την παλινδρόμηση στομάχου, που με ταλαιπωρούσε εδώ και χρονιά. Μοιραία, μου απαγορεύτηκαν κάποιες τροφές, όπως τα τηγανητά, τα λιπαρά, οι καυτερές σάλτσες και το μενού μου, ως επί το πλείστον, περιλαμβάνει ψητά με σαλάτες», λέει ο ίδιος στο People.

Μολονότι είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, δεν του αρέσει πηγαίνει στο γυμναστήριο και να κάνει βάρη. Αντίθετα, βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης και προτιμά να προπονείται στη φύση. «Κάνω ποδήλατο και τρέχω στην ύπαιθρο. Το γυμναστήριο το βαριέμαι. Σκέψου πως γράφτηκα πήγα ελάχιστες φορές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved