Ελένη Χατζίδου: H πρώτη γνωριμία με τον Παντελίδη, τα lives και το «Χειρότερα»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: H πρώτη γνωριμία με τον Παντελίδη, τα lives και το «Χειρότερα»

Η Ελένη Χατζίδου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τη γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη, τη συνεργασία τους αλλά και τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι είχαν σχέση.

Εσύ έγινες γνωστή από το τραγούδι «Χειρότερα» που σου έγραψε ο Παντελής Παντελίδης. Τι είπες όταν το άκουσες;

"Ήταν σκληρό, αλλά μου εξήγησε πως όταν έχεις χωρίσει με άσχημο τρόπο, γνωρίζοντας πως σε κορόιδεψε και θες να βγάλεις τον θυμό σου, πώς αλλιώς μπορείς να μιλήσεις;"

Από τι εμπνεύστηκε για να σου γράψει αυτό το τραγούδι;

"Δεν ήταν κομμάτι κατά παραγγελία, που να μιλάει για χωρισμό ή για κάποιον πρώην μου, απλώς του είχα διηγηθεί μια ιστορία. Μπορεί βέβαια να εμπνεύστηκε και από κάποια δική του ιστορία. Δεν ξέρω. Δεν μου είπε, αλλά ο Παντελής έγραφε όλα τα κομμάτια του βάσει πραγματικών γεγονότων. Δικών του ή φίλων του"


Πως προέκυψε η γνωριμία σας;

"Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα για να κάνω ένα live. Μιλάω με μια φίλη μου τραγουδίστρια. Το μαγαζί που δούλευα έκλεισε ξαφνικά και μείναμε απλήρωτοι. Της είπα πως έμεινα χωρίς δουλειά και αν μάθαινε κάτι να μου έλεγε. Το ίδιο απόγευμα με καλεί και λέει πως ένα κλαμπ στο Νέο Ηράκλειο θέλει άτομο για live. Της είχαν τηλεφωνήσει εκείνης και δεν μπορούσε. Εκεί τραγουδούσε και ο Παντελής. Ζητούσαν άτομο για πρόγραμμα μιας ώρας"


Δεν ήταν ούτε εκείνος γνωστός ακόμα;
“Όχι. Κάναμε live σε μικρά μαγαζιά. Τριακοσίων ατόμων και πιο μικρά. Πήγαμε και σε άλλα μαγαζιά μαζί όπως και στην Κύπρο, αλλά και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, όπως στην Αλεξανδρούπολη"


Υπήρξαν φήμες πως σε βοήθησε επειδή ήσασταν ζευγάρι...

"Δεν ήμασταν. Τότε είχα ήδη σχέση με ένα παλικάρι δύο χρόνια"


Και πως βγήκε αυτό τότε;

"Αφού ξέρεις! Βγαίνεις για ποτό, με κάποιον, του λες κάτι στο αυτί και λένε πως φιλιόσασταν"


Το είχες διαψεύσει τότε;

"Φυσικά. Από την αρχή. Ό,τι έγινε, έγινε καθαρά φιλικά και επειδή λογικά με εμπιστευόταν. Όταν ξεκινήσαμε τα lives, μαζί, την πρώτη φορά ήμουν πολύ αγχωμένη και δεν είχα προσέξει τον Παντελή όταν τραγουδούσε. Από το δεύτερο live, όμως, κατάλαβα πως είχε φοβερό ταλέντο και τόλμησα να του ζητήσω να μου γράψει ένα κομμάτι για να έχω ένα δικό μου κομμάτι να τραγουδώ στα live μου. Τότε δεν περίμενα πως θα κάνει τόση επιτυχία. Ξεκινήσαμε ανεβάζοντας το στο You Tube και μετά ήρθε η Spicy και προχώρησε παραπέρα".


Πηγή: Χαι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved