Νικόλας Μπράβος: «Αισθανόμουν ότι οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού θα έπεφταν να με πλακώσουν»
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Αισθανόμουν ότι οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού θα έπεφταν να με πλακώσουν»

Για το αν έχει στα άμεσα σχέδια του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νικόλας Μπράβος.

«Ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου. Από την εφηβική μου ηλικία αμφιταλαντευόμουν. Η μία μου επιλογή ήταν να μείνω με μία γυναίκα και να κάνουμε μαζί μία μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά, σε ένα ζεστό σπίτι με τζάκι και πιάνο, όπου θα μαζευόμαστε όλοι μαζί. Η άλλη εκδοχή ήταν να είμαι ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης που γυρίζει όλο τον κόσμο και έχει πολλές διαφορετικές εμπειρίες. Στα 25 μου δεν μπορώ να πω ότι έχω κατασταλάξει ακόμα Σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποκλείσω», λέει στο ΟΚ.

Όσο για του λείπει μια σχέση;

«Όχι, δεν μου λείπει. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν μία περίοδος επαναπροσδιορισμού, περιπλάνησης και εσωτερικής αναζήτησης. Είχε περάσει λίγος καιρός που είχε φύγει από τη ζωή ο δάσκαλος μου, ο Γιώργος Μάνεσης, ένας άνθρωπος στον οποίο χρωστάω πολλά. Ταυτόχρονα έβγαινα από μία σχέση δύο χρόνων και είχα μία επαγγελματική απογοήτευση, γιατί είχα συμφωνήσει να είμαι σε ένα σίριαλ που τελικά δεν έγινε. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολιτική κατάσταση που βιώναμε εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα με οδήγησαν να μένω κλεισμένος στο σπίτι μου, να διαβάζω τι γίνεται και να βυθίζομαι στις σκέψεις μου. Κάποιες στιγμές αισθανόμουν ότι οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού θα έπεφταν να με πλακώσουν. Μέχρι που μία φίλη μου με ξεσήκωσε να πάω να τη βρω στην Πάρο, για να ξεφύγω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved