Στάθης Ψάλτης: «Θα μου κάνουν τιμητικές βραδιές για τα 45 χρόνια που είμαι στο θέατρο»
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: «Θα μου κάνουν τιμητικές βραδιές για τα 45 χρόνια που είμαι στο θέατρο»

Για την παράσταση του «Δεν έχουν τσίπρα πάνω τους» αλλά και τα σχέδια που έχει μετά το τέλος των παραστάσεων, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στάθης Ψάλτης.

«Βρισκόμαστε στο θέατρο «Χατζηχρήστου» και μετά θα τη συνεχίσουμε το καλοκαίρι, με μια αναπροσαρμογή. Δεν ξέρω πού είμαι, δεν ξέρω πού πάω, πού είναι τα κλειδιά μου, τα παπούτσια και οι κάλτσες μου, δεν ξέρω αν γεννήθηκα, πού γεννήθηκα, τα έχω χάσει όλα. Όλα αυτά τα έχω χάσει από τα «ψηφοφάρμακα». Πράσινο, κόκκινο, μπλε «ψηφοφάρμακο», που μέσα μου με έχουν διαλύσει. Είναι και το Συριζέο «ψηφοφάρμακο», το οποίο δυστυχώς το κατάπια», λέει

ενώ αποκαλύπτει πως αμέσως μετά το τέλος των παραστάσεων θα πάει στην Αμερική καθώς εκεί τον περιμένουν τιμητικές βραδιές για την πορεία του.

«Θα πάω στην Αμερική, για 20 μέρες, με έχουν καλεσμένο, θα μου κάνουν τιμητικές βραδιές για τα 45 χρόνια που είμαι στο θέατρο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με τιμήσει ο ελληνισμός της Αμερικής. Με ξάφνιασε αυτή η πρόσκληση. Το «ταμείο» ζωής είναι πίκρες και απογοητεύσεις, επιτυχίες, χωρίς «εγώ». Αν βάλεις μπροστά το «εγώ», κι αυτό κλείνει όλο σου τον εαυτό, τότε έχεις εξαφανιστεί, δεν υπάρχεις. Στο θέατρο είμαστε «εμείς», όλοι μαζί, το «εγώ» δεν χωράει. Στην αρχή της καριέρας μου πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Πέρασα απ' όλα τα είδη θεάτρου, τα έχω κάνει όλα, δεν έχει μείνει κάτι. Τα είδη θεάτρου, όπως λένε στην Ελλάδα. Γιατί για μένα δεν υπάρχει είδος, υπάρχει θέατρο», καταλήγει μιλώντας στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved