Λάκης Τζορντανέλλι: «Η κόρη μου έβλεπε όλη την κατάσταση, τη βρωμιά...»
Showbiz

Λάκης Τζορντανέλλι: «Η κόρη μου έβλεπε όλη την κατάσταση, τη βρωμιά...»

Για τον λόγο που η κόρη του σταμάτησε το τραγούδι και πλέον ασχολείται με άλλα πράγματα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Η κόρη σας κάποια στιγμή ασχολήθηκε με το τραγούδι.
«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου, έχω ένα καλό παιδί. Τραγουδούσε κάποτε και το σταμάτησε. Μου είπε: «Μπαμπά, σταματάω να τραγουδάω».


Δεν της άρεσε;
«Τώρα κάνει δύο δουλειές. Είναι σε υπουργείο την ημέρα και 3-4 φορές πηγαίνει σ' ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, με καφέ και ποτό, όπου είναι υπεύθυνη. Δεν ήθελε να πάει να τραγουδήσει. Στην αρχή, όταν είπε ότι θέλει να πάει να τραγουδήσει, έκλαιγε»


Γιατί;
«Δεν της άρεσε μετά, έβλεπε όλη την κατάσταση, τη βρωμιά... Τα βράδια που δούλευε ερχόταν δυσαρεστημένη, δεν ήθελε να το συνεχίσει, δεν κατάλαβα το γιατί, ούτε που μου το εξήγησε. Της είπα να έρθει μαζί μας να τραγουδήσει, ήρθε 1-2 φορές και μετά μου είπε: «Τέρμα, δεν ξανάρχομαι». Μένουμε και οι τρεις μαζί στο σπίτι. Με τη σύζυγο μου είμαι μαζί 38 χρόνια. Τη γυναίκα μου δεν είναι μόνο ότι την αγαπάω, έχω τρέλα. Είναι ωραία και καλή γυναίκα, πολύ καλός άνθρωπος», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved