Λάκης Τζορντανέλλι: "Όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου δεν θα το ανεχόταν καμιά άλλη"
Showbiz

Λάκης Τζορντανέλλι: "Όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου δεν θα το ανεχόταν καμιά άλλη"

Ο Λάκης Τζορντανέλλι είναι παράδειγμα συζύγου αφού εδώ και 38 χρόνια παραμένει αφοσιωμένος στη γυναίκα του. Πώς κατάφερε να μείνει απερίσπαστος στην οικογένεια του;

«Δεν βρήκα πιο ωραία γυναίκα, μπορεί να υπήρχαν κι άλλες, ωραιότερες, αλλά η ποιότητα της γυναίκας σε κρατάει κοντά της, το πώς θα σου φερθεί. Βέβαια, αυτά έρχονται με τα χρόνια, σιγά-σιγά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, στην αρχή δεν ήμασταν έτσι, ήμασταν τρελαμένοι, καψουρεμένοι και οι δύο, με τα χρόνια άρχιζαν κι έστρωναν τα πράγματα. Βλέπαμε ότι δεν μπορεί να κάνει ο ένας χωρίς τον άλλο. Παντρεύτηκα 33 χρονών, είχα ζήσει καλά. Πήρα την απόφαση να παντρευτούμε πάνω στους 3 μήνες που τη γνώρισα», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Βιάζεσαι», μου είπε. Έτσι, πέρασαν 3 χρόνια που με ταλαιπώρησε μέχρι να παντρευτούμε. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ μαζί θα γεράσουμε. Που γεράσαμε εδώ που τα λέμε. Περάσαμε πολλά, πήγαμε στο εξωτερικό, εδώ, εκεί... Όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου, γύρω από τη δική μου ζωή, δεν θα το ανεχόταν καμία άλλη, δεν της έκανα κάτι κακό, αλλά μου έτυχαν τα προβλήματα υγείας, τι να κάνω;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved