Έλλη Τρίγγου: «Προσωπικά, ανακαλύπτω τον εαυτό μου καθημερινά»
Showbiz

Έλλη Τρίγγου: «Προσωπικά, ανακαλύπτω τον εαυτό μου καθημερινά»

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Suntan», Έλλη Τρίγγου, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και γιατί αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου... Πού γεννήθηκες και μεγάλωσες, ποια η εντονότερη παιδική σου ανάμνηση;
«Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω δύο αδέλφια, τη Μαντώ και τον Ηλία, 9 και 10 χρόνων. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μου, παίρνουν παράδειγμα από μένα και η ηθική ευθύνη που φέρω απέναντι τους είναι τεράστια. Με θυμάμαι από μικρή να πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά με αυτοκίνητα, τρένα, λεωφορεία από την Αθήνα στην Πάτρα, καθώς η οικογένεια μου είναι μοιρασμένη και στις δύο πόλεις. Κάπως έτσι μάλλον μου δημιουργήθηκε αυτή η λατρεία που έχω για τα ταξίδια»


Γιατί έγινες ηθοποιός; «Για να καταρρίψω τους νόμους της βαρύτητας και γιατί είναι κάτι προκλητικά δύσκολο»


Η προσωπικότητα του ηθοποιού παίζει ρόλο στην καλλιτεχνική του αξία; «Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να ζεις είναι ο ίδιος με αυτόν που επιλέγεις να κάνεις τέχνη, να δημιουργήσεις. Αυτό που είμαστε, αυτό θα «γεννήσουμε».


Τώρα που γνωρίζεις πλέον τι ισχύει στο χώρο σας, μπορείς να πεις αν τα πράγματα είναι τόσο ρομαντικά όσο τα φαντάζεται κανείς πριν γίνει ηθοποιός; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσω γι' αυτό. Μπορείς, αν θέλεις, να μου ξανακάνεις την ερώτηση σε μία δεκαετία. Το μόνο που είμαι σε θέση να πω με σιγουριά είναι ότι η τέχνη του ηθοποιού είναι η πιο κτητική ερωμένη»


Είναι σημάδι της μετέπειτα καριέρας σου το γεγονός ότι πήρες τον πρώτο σου πρω-ταγωνιστικό ρόλο ενώ ήσουν ακόμη φοιτήτρια της δραματικής;
«Αυτό θα το δείξει η συνέχεια της καλλιτεχνικής μου πορείας. Σαφώς και είναι μια πολύ καλή αρχή, αλλά η δουλειά τώρα ξεκινάει»


Το ταλέντο μόνο είναι αρκετό για να πετύχεις; «Ταλέντο είναι η λειτουργία του ενστίκτου σε υπερδιέγερση. Μια πολύ ισχυρή βάση που, αν συνδυαστεί με τεχνική και πίστη, θα δημιουργήσει ένα σπουδαίο καλλιτέχνη»


Τελικά, οι άνθρωποι πότε μαθαίνουμε τους εαυτούς μας; «Προσωπικά, ανακαλύπτω τον εαυτό μου καθημερινά. Όταν έρθει η στιγμή που δεν θα έχω τίποτα καινούργιο να μάθω, θα είμαι ή δυστυχισμένη ή νεκρή», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved