Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει έργα που έχουν πάθος και έρωτα»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει έργα που έχουν πάθος και έρωτα»

Για την επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου», στην οποία συμμετέχει, αν θα πάει την επόμενη χρονιά αλλά και για τον ρόλο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το σόι σου θα πάει και την επόμενη χρονιά; «Από όσο γνωρίζουμε, ναι»


Θα δούμε άλλη εξέλιξη σχετικά με τον Κωνσταντίνο που μπορεί να μας εκπλήξει; «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, μιας και η σειρά θα πάει για τρίτη χρονιά. Μην ξεχνάμε ότι το γύρισμα γίνεται σε στούντιο, οπότε οι χώροι είναι περιοριστικοί. Αν θα αλλάξουν και δούμε και άλλους χώρους, τότε θα δούμε και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του. Αυτό, όμως, είναι κάτι που ακόμη δεν το ξέρουμε...»


Στην τηλεόραση υποδύεστε έναν άντρα ρομαντικό. Στο θέατρο μπορεί να είστε ο Mr love, ωστόσο πρόκειται για έναν όχι και τόσο ρομαντικό χαρακτήρα.

«Όχι, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πουλάει έρωτα και γοητεία, γιατί έτσι έχει μάθει να ζει. Ζει στο Λονδίνο του 1910 και του αρέσει να γοητεύει νεαρά κορίτσια, ευάλωτα συναισθηματικά, που έχουν κάποιο κουσούρι στην εμφάνιση τους και, φυσικά, χρήματα. Τις πλησιάζει, τις παντρεύεται, εκμεταλλεύεται τον τραπεζικό τους λογαριασμό και μετά την πρώτη νύχτα του γάμου παίρνει τα λεφτά και εξαφανίζεται...»

Είναι συναισθηματικά ανάπηρος;

«Είναι ένας άνθρωπος πού κρύβει πράγματα. Αυτό είναι μία βιτρίνα στο μαγαζί το δικό του και η συνάντηση με την Αδελαΐδα, που την υποδύεται υπέροχα η Τζένη Διαγούπη, τον κάνει να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό και να δούμε την άλλη του πλευρά, την ανθρώπινη. Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας»


Γιατί ο έρωτας πουλάει τόσο πολύ; «Γιατί ο έρωτας ακόμη και αν υπάρχει στη ζωή μας, καμιά φορά λέμε «Να, είδες; Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το κυνήγι». Ακόμη και αν είμαστε ερωτευμένοι. Αν δεν είμαστε ερωτευμένοι, λέμε: «Έχουμε κάτι να προσμένουμε». Είναι έργα που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει έργα που έχουν πάθος και έρωτα», λέει στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved