Τζόυς Ευείδη: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα επιβιώσω στην κρίση και θα κάνω τηλεόραση»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα επιβιώσω στην κρίση και θα κάνω τηλεόραση»

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε για το «Μπρούσκο» και την οικονομική κρίση σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Κεφάλαιο «Μπρούσκο»! Νιώθετε ικανοποιημένη που σε μια τόσο δύσκολη εποχή που δεν γίνονται πια τηλεοπτικές παραγωγές συμμετέχετε σε ένα τόσο επιτυχημένο σήριαλ;

Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα επιβιώσω στην κρίση και θα κάνω τηλεόραση που είχα να κάνω πολλά χρόνια, συμμετέχοντας σε μια καλή δουλειά, με καλή αύρα, με καλούς συνεργάτες, που τώρα που παλιώσαμε είμαστε και καλοί φίλοι όπως θέλω να πιστεύω. Γελάμε πάρα πολύ μεταξύ μας, ξέρει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά πλέον και στη δική μας τη δουλειά το πρώτο ζητούμενο είναι πάντα η χημεία. Εμείς καταφέραμε και να την αποκτήσουμε μεταξύ μας. Για παράδειγμα, πολλές φορές η Εβελίνα Παπούλια ξέρει περισσότερα για εμένα από την κολλητή μου φίλη. Είναι πολλές οι ώρες που περνάμε μαζί και λέω πια με την Εβελίνα ότι έχουμε πάει μαζί φαντάροι (γέλια).

Ποιά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Έχω μια θεατρική πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά επειδή στη δουλειά μου είμαστε λίγο δεισιδαίμονες, αν δεν ολοκληρωθεί η δουλειά δεν την ανακοινώνουμε. Κι αυτό γιατί φοβόμαστε λίγο τη γκαντεμιά. Επίσης στις μέρες μας είναι όλα ρευστά. Τη μια μέρα μπορεί να κάνεις πρεμιέρα και να κατέβει την επόμενη. Γι’ αυτό ας μη λέμε μεγάλα λόγια.

Πηγή:orathessaloniki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved