Ο Γολγοθάς που έζησαν οι επώνυμοι με το αλκοόλ. Οι περιγραφές που σε «παγώνουν»
Showbiz

Ο Γολγοθάς που έζησαν οι επώνυμοι με το αλκοόλ. Οι περιγραφές που σε «παγώνουν»

Αρκετοί celebrities έχουν εθιστεί στο αλκοόλ και έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ξεφύγουν από αυτό.

Οι stars του εξωτερικού έχουν παραδεχτεί δημόσια την μάχη που έχουν δώσει με το αλκοόλ. Όσον αφορά στους δικούς μας επώνυμους , αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν παραδεχτεί πως ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ και έχουν μιλήσει για τον Γολγθά που πέρασαν.
«Τα σκληρά τα έχω κόψει. Το αλκοόλ, τα drugs και οι κραιπάλες με μπλόκαραν, κι έτσι τα απέβαλα. Σινά σιγά βλέπω ότι είναι μια προσωπική μου επιτυχία το να βγαίνω, να μη χρειάζεται να πιω, να είμαι ήδη στο τσακίρ κέφι και να μπορώ να επικοινωνήσω απλώς με ένα χυμό» είχε παραδεχτεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξή του.


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν του και τις καταχρήσεις που έκανε. «Υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Και μάλιστα τρείς φορές με σώσανε στο παρά τσακ. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Από τα ναρκωτικά. Δεν έβλεπα τη ζωή μου. Νόμιζα ότι μέχρι τα 30 θα φτάσω και ότι δεν θα πάω παραπέρα. Μόνο αν το θες εσύ, μπορείς να σωθείς από τα ναρκωτικά. Αν περιμένεις να σε βοηθήσουν άλλοι, δεν υπάρχει περίπτωση. Πρέπει να τα βρείς με τον εαυτό σου και μετά να σωθείς. Το αλκοόλ είναι χειρότερο από τα ναρκωτικά. Είναι εκεί έξω και υπάρχει σε όλες τις τιμές. Η εξάρτηση από το αλκοόλ είναι γρήγορη και πολύ δύσκολα θα το βγάλεις από μέσα σου. Έχω πάει δύο χρόνια στους Ανώνυμους Αλκοολικούς στην Αμερική συν άλλα δύο με σπόνσορα. Με βοήθησε πάρα πολύ».


Ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Τις τελευταίες σαράντα μέρες πριν κόψω οριστικά το ποτό έχασα απολύτως τον έλεγχο και είχα φτάσει στο εξής σημείο: κοιμόμουν μόνο για μία-δύο ώρες το 24ωρο και όλη μέρα έπινα. Επί σαράντα μερόνυχτα έπεφτα το βράδυ λιώμα στις 2.00 και στις 4.00 τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ. Το συκώτι μου είχε φρικάρει. Κι εγώ κόντευα να τρελαθώ από την έλλειψη ύπνου. Τότε με κυρίευσε τρόμος ολικός. Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε πολύ άσχημα με την πάρτη μου, διότι επί ενάμιση μήνα, εάν δεν ήμουν επί 24 ώρες πιωμένος, δεν μπορούσα να υπάρξω. Είπα πως δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό και πήγα να ζητήσω βοήθεια. Βγάζει όμως και πολλά ωραία το αλκοόλ από τον κάθε άνθρωπο στη σωστή δόση. Ο άρρωστος πότης όμως ειδικά εκείνος που έχει επίγνωση για το χάλι του νιώθει διαρκώς ενοχή και συναισθηματική αστάθεια κάθε λογής»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, τον τζόγο και το τσιγάρο. «Ήταν πολλές οι ώρες και το έριχνες στο ποτό. Σιγά σιγά άρχισε όλο αυτό να γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά. Μια μέρα είπα κόβω το τσιγάρο και το ποτό. Μετά το 2002 έκοψα το τσιγάρο. Το ποτό το έκοψα πριν από 2-3 χρόνια»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και η σύζυγός του Μαρία Εγγλέζου τον βοήθησε να το ξεπεράσει. «Ήμουν στα όρια του αλκοολισμού και ευγνωμονώ τη γυναίκα μου που κατόρθωσε με τον τρόπο της να με βοηθήσει μετά από πολλές προσπάθειες. Έπινα πολύ. Έπινα και δεν μεθούσα. Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και 20 μπίρες τη μέρα επί 28 χρόνια. Και ό,τι βλακεία έχω κάνει, την έχω κάνει από το αλκοόλ. Ό,τι σαχλαμάρα και όποιο λάθος έχω κάνει, το έχω κάνει πιωμένος. Τρεις φορές πήγα και ήρθα. Μία στο στρατό, που έπαθα δύο εμφράγματα, και μία από το αλκοόλ. Πέρασα πολύ μεγάλη κατάθλιψη. Ας είναι καλά η Μαρία, που με έκανε να συνέλθω. Κόντεψα να πεθάνω» είχε πει σε συνέντευξή του.


Ο Σώτης Βολάνης έχει παραδεχτεί πως το αλκοόλ του έκανε μεγάλο κακό. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό προκειμένου να βοηθήσει τα νέα παιδιά. «Τα τελευταία πέντε χρόνια ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ. Μου είχε γίνει συνήθεια και δεν είχα καταλάβει πώ5 έφτασα σε αυτό το σημείο. Λόγω της δουλειάς, μέχρι τα 35 μου έπινα πορτοκαλάδα. Έχω φύγει από το στάδιο του αλκοολισμού, θέλω να δώσω μηνύματα στα νέα παιδιά. Έλεγα: "Τι κάνω στον εαυτό μου", έπινα κάθε μέρα. Κάποια στιγμή όμως το σιχάθηκε η ψυχή μου. Μου έκανε ζημιά».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ξεπέρασε τον εθισμό του στο αλκοόλ με την βοήθεια της συζύγου του. «Χάρη σε αυτή τη γυναίκα ξαναγεννήθηκα, της χρωστάω τα πάντα. Έχουμε 22 χρόνια διαφορά ηλικίας, όταν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη, τα χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο. Το κορίτσι αυτό πέρασε δύσκολες στιγμές κοντά μου με το πρόβλημα της εξάρτησης μου. Ήταν αυτή που με βοήθησε να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα αλκοολισμού. Αν δεν καταλάβεις το πρόβλημα, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Δόξα τω θεώ, είμαι πλέον επτά χρόνια καθαρός. Το έχω κόψει... μαχαίρι. Μπορεί να πιω μόνο ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό μου, πάντα σεμνά και με φόβο. Όταν έχω αλκοόλ απέναντι μου, τρέμει η ψυχή μου, γιατί ξέρω πια πόσο επικίνδυνο είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved