Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το μυστικό που κρατά αναμμένη τη φλόγα στη σχέση της
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το μυστικό που κρατά αναμμένη τη φλόγα στη σχέση της

Οι περισσότερες σύγχρονες μητέρες αισθάνονται τύψεις που δεν μπορούν να είναι συνέχεια με τα παιδιά τους. Το έχει αισθανθεί αυτό η Κατερίνα Παπουτσάκη;

«Νομίζω ότι δεν έλειψα από πλάι του και τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύω επιλεκτικά, ακριβώς γιατί θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου. Βέβαια, όταν θα φύγω για να πάω στη δουλεία, ο Μάξιμος στο σπίτι δεν την παλεύει καθόλου, «θέλω να είσαι για πάντα μαζί μου» μου λέει. Δεν θέλει να φεύγω καθόλου. Και όταν με βλέπει στην τηλεόραση τσαντίζεται που δεν είμαι δίπλα του. Όταν με είχε δει σε μία εκπομπή που του έστειλα φιλάκια, χάρηκε. Όταν με είδε στο δεύτερο επεισόδιο του YFSF, όπου δεν μπορούσα να του στείλω χαιρετίσματα, τσαντίστηκε και ρωτούσε τον πατέρα του: «Γιατί δεν έστειλε φιλάκια στον Μάξιμο;», λέει στο περιοδικό ΟΚ ενώ μιλά για τη σχέση της με το σύζυγο της, Παναγιώτη Πιλαφά.

«Ο Παναγιώτης είναι ένας κανονικός άνθρωπος, χωρίς κόμπλεξ και απωθημένα. Δεν με ζηλεύει γιατί έχει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση κι αυτό με κάνει να νιώθω ελεύθερη, με σέβεται και με αγαπάει πάρα πολύ, όπως κι εγώ. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το μυστικό για να λειτουργήσει μία σχέση. Να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και να έχει ο καθένας τον χώρο και τον χρόνο του. Να είμαστε μαζί αλλά και ξεχωριστά ο καθένας να αυτοπροσδιορίζεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved