Βάσω Λασκαράκη: “Θέλει θυσίες και κατανόηση ο γάμος”
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: “Θέλει θυσίες και κατανόηση ο γάμος”

Για το μυστικό που καταφέρνει μέσα στο χαμό της καθημερινότητας, να διατηρεί αναμμένη τη φλόγα στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάσω Λασκαράκη.

Πως κρατιέται ζωντανός ένας γάμος όταν και οι δύο δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα; Ποιο είναι το μυστικό σας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;

“Με υπομονή κι επιμονή (γέλια). Κάνεις υποχωρήσεις, κάνεις παραπάνω προσπάθειες, θυσιάζεις μια ώρα από τον ύπνο σου για να δεις τον άλλον. Κάπως έτσι λειτουργούμε, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Θέλει θυσίες και κατανόηση ο γάμος. Ευτυχώς όταν είσαι στην ίδια δουλειά με τον άλλον μπορεί να καταλάβει τα ωράρια, την κούραση και τα νεύρα. Ίσως θα ήταν δύσκολο για κάποιον εκτός χώρου να καταλάβει και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της δουλειάς μου”

Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι μέσα σε ένα σπίτι ο άνδρας είναι το κεφάλι αλλά η γυναίκα ο λαιμός. Στο δικό σας το σπίτι τι ισχύει;


“Οι γυναίκες γενικά έχουμε έναν δικό μας τρόπο να λειτουργούμε, ούτως ώστε στο τέλος ο άνδρας να νομίζει ότι κάνει τα πράγματα εκείνος ενώ στην ουσία του το έχουμε περάσει εμείς. Αναγνωρίζω ότι οι γυναίκες είναι πιο δόλιες σε αυτό το κομμάτι, λειτουργούμε με έναν περισσότερο ύπουλο και τηλεκατευθυνόμενο τρόπο. Ωστόσο, καμιά φορά αυτός ο τρόπος μπορεί να σώσει τις καταστάσεις. Στο δικό μας σπίτι αν με ρωτάς, δεν θα το κάνω τόσο ύπουλα αυτό που θέλω. Γενικά, με τον Γιάννη συζητάμε και συναποφασίζουμε κάποια πράγματα. Με τόσο εξαντλητικά ωράρια που έχουμε και οι δυο μας, αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας δεν θα γίνει τίποτα σωστά”, λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα “Αγορά”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved