Ποιος λέει για την Άντζελα: «Μου μιλάει δεν μου μιλάει μου είναι αδιάφορο…»
Showbiz

Ποιος λέει για την Άντζελα: «Μου μιλάει δεν μου μιλάει μου είναι αδιάφορο…»

Οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνος πάντως δηλώνει πως δεν τον νοιάζει αν η Άντζελα Δημητρίου του μιλά ή όχι…

-Την αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου τη σκέφτηκες;

«Για το τραγούδι που έγραψα; Αν μπω στη διαδικασία να σκεφτώ την αντίδραση του καθενός από αυτούς που μίμουμαι, θα έπρεπε να κάτσω σπίτι μου να μην κάνω τίποτα. Από τη στιγμή που εκτίθενται, κακώς κάνουν και παίρνουν βαρέως τη σάτιρα. Η σάτιρα υπάρχει για να μας κάνει καλύτερους» τόνισε στο Λοιπόν ο Διονύσης Ζάχος.

-Η Άντζελα σου έχει κάνει παράπονα;

«Τώρα όχι, παλαιότερα μου το έχει πει μπροστά μου. Τον Αύγουστο συνεργαστήκαμε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στη Χαλκίδα, δεν είχαμε και την καλύτερη συνεργασία. Είχε γίνει σάλος. Μου έδειχνε απαξίωση.»

-Τώρα σου μιλάει;

«Μου μιλάει, δεν μου μιλάει, μου είναι αδιάφορο, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σημασία έχει ότι η ίδια «πουλάει», την ευχαριστώ, κι εύχομαι σε όλους του καλλιτέχνες που κάνω, γιατί βγάζω ψωμάκι από αυτούς και πραγματικά θέλω να κάνουν οι άνθρωποι όσα μπορούνε κάθε μέρα, μπορούνε να κάνουν τρέλες; Να δουλεύουμε όσοι κάνουμε σάτιρα, για μένα θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό που... πεθαίνω με την Άντζελα είναι πως ό,τι και να τη ρωτάνε, απαντάει ότι τη βάφει καταπληκτικά ο Φραγκιουδάκης. Δεν έχει να απαντήσει τίποτα άλλο, μόνο για τον Φραγκιουδάκη έχει να τους πει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved