Καστάνη: «Θεωρώ ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι μια πολύ εγωιστική δουλειά»
Showbiz

Καστάνη: «Θεωρώ ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι μια πολύ εγωιστική δουλειά»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τη σύγχρονη γυναίκα και το ρόλο της μητρότητας.

Θεωρείτε δηλαδή ότι όλη αυτή η εξέλιξη της γυναίκας μας οδήγησε σε προβλήματα…

Προς το καλύτερο οδηγεί σίγουρα το ότι η γυναίκα δεν είναι πια υπό. Ακόμα και σήμερα, το 2016, δεν βιώνουμε καταστάσεις όπου γυναίκες σκοτώνονται από τους άντρες τους επειδή θέλουν να φύγουν από το γάμο; Βλέπετε ότι υπάρχουν ακόμα νοσηρές καταστάσεις. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Δεν θα έπρεπε μια γυναίκα να μπορεί να φύγει; Γι’ αυτό δεν θα πω ότι έκανε κακό, απλά ότι κάνει κανείς με υπερβολή είναι λάθος. Είναι φαινόμενα τα οποία συνέβαιναν παλιά και όμως συμβαίνουν και τώρα. Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνει κάποιος τη γυναίκα του επειδή θέλει να φύγει από το γάμο, να χωρίσει. Είναι τρομερό. Και να υπάρχουν και παιδιά από αυτό το γάμο. Αλλάζει εντελώς η ψυχολογία τους. Όπως είπα και πριν, ότι βιώνουν στην οικογένεια μετά το αναπαράγουν. Αν έζησαν βία, αυτή θα αναπαράξουν. Είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουν από αυτό. Δεν είναι απόλυτο ότι θα την αναπαράγουν αλλά θα είναι ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή τους. Θα θέλει μεγάλη προσοχή στο μεγάλωμά τους.

Σε παλιότερη δήλωση σας είπατε ότι δεν θα αλλάζατε την καριέρα σας για την προσωπική σας ζωή, αλλά για περισσότερα παιδιά. Πιστεύετε ότι η μόνη πραγματική ολοκλήρωση για τη γυναίκα τελικά είναι να γίνει μητέρα;

Το εννοώ! Νομίζω ότι είμαι καλύτερη μητέρα απ’ ότι όλα τα υπόλοιπα. Όσον αφορά το αν η πραγματική ολοκλήρωση για τη γυναίκα είναι να γίνει μητέρα δεν μπορώ να το πω αυτό. Κάτι που για μένα είναι πραγματική ολοκλήρωση δεν είναι απαραίτητα και για όλες τις γυναίκες. Έχω συναντήσει πολλές συναδέλφισες στο χώρο που δεν γίνανε συνειδητά μητέρες. Δεν μπορώ ούτε να κατηγορήσω, ούτε να πω ότι αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι απόλυτο και ισχύει για όλους. Θεωρώ ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι μια πολύ εγωιστική δουλειά, ένα πολύ εγωιστικό και εγωκεντρικό επάγγελμα. Το ότι κάποιος γεννάει παιδιά του κάνει τρομερά μεγάλο καλό. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν θέλουν να θυσιάσουν αυτό το εγώ τους. Όταν γεννήσεις βλέπεις ότι δεν έχει τίποτα σημασία μπροστά στο παιδί, στο θαύμα της γέννησης ενός καινούριου ανθρώπου. Η γέννηση και το μεγάλωμά του σβήνει και το εγώ και τα πάντα. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν είναι εύκολο όλες οι γυναίκες να μπορούν να το κάνουν αυτό. Υπάρχουν γυναίκες που βλέπουν τη ζωή τους πιο εγωκεντρικά. Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να έχω κάνει πιο πολλά παιδιά, δήλωσε στο orathessaloniki.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved