Ελένη Καστάνη: «Ποτέ δε δούλεψα με κριτήριο τα φράγκα»
Showbiz

Ελένη Καστάνη: «Ποτέ δε δούλεψα με κριτήριο τα φράγκα»

Η Ελένη Καστάνη σε συνέντευξής εξομολογήθηκε αν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά.


Θα σας απολαύσουμε ξανά κάπου τηλεοπτικά;

Δεν έχω τίποτα στα σκαριά αυτή τη στιγμή. Πέραν της παράστασης που παίζω δεν ξέρω να σας πω κάτι άλλο. Ούτε μελλοντικά έχω κανονίσει κάτι.

Προσωπική σας επιθυμία είναι να επιστρέψετε κάπου τηλεοπτικά;

Θα το ήθελα πάρα πολύ! Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση! Πάντα ήμουν απαιτητική, πάντα έκανα επιλεγμένες δουλειές, ποτέ δε δούλεψα με κριτήριο τα φράγκα. Τώρα δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς αλλά τις εποχές που υπήρχαν δεν είχα αυτό το κριτήριο. Δούλευα πάντα με κριτήριο το να μου αρέσει η δουλειά, να θεωρώ ότι θα κάνει επιτυχία. Γι’ αυτό και έχω αποτύχει λίγες φορές στην τηλεόραση. Οι περισσότερες δουλειές μου είναι επιτυχημένες. Τώρα βέβαια μπορώ να πω ότι φέτος ήταν η μόνη χρονιά που δεν είχα καμία πρόταση. Την προηγούμενη χρονιά είχα αλλά δεν έγινε τελικά. Είναι πολύ λίγα πια τα σίριαλ. Είναι θέμα τύχης, πρέπει να σου τύχει κάτι.

Πλέον βλέπουμε ότι υπάρχουν και πολλές κυπριακές παραγωγές…

Ναι το βλέπω και αυτό. Κάποτε είχα και εγώ μια τέτοια πρόταση αλλά ήταν πολύ παλιά αυτό που σας λέω, δεν έχει να κάνει με τις παραγωγές που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Καταρχάς τα σίριαλ που παίζονται τα τελευταία χρόνια είναι πιο δραματικά, αναφέρονται σε πιο καθημερινά πράγματα. Εγώ κάνω κυρίως κωμωδίες και γενικά πιο κωμικούς χαρακτήρες. Είναι λίγοι αυτοί οι χαρακτήρες για να πεις ότι βγαίνει κάτι. Δεν είμαι και παιδί των δημοσίων σχέσεων καθόλου, οπότε αν προκύψει κάτι προέκυψε, αλλιώς δεν παίρνω ποτέ να ζητήσω δουλειά. Έχω αυτό το ελάττωμα.

Όχι απαραίτητα ελάττωμα…

Όχι! Μακροπρόθεσμα έγινε προτέρημα! Βραχυπρόθεσμα θεωρείται ελάττωμα. Δεν εισπράττεις άμεσες απολαβές αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνεις σίγουρα κερδισμένος διότι σε εκτιμούν περισσότερο στη δουλειά σου και η εκτίμηση είναι πολύ σημαντική.

Ποιά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Η αλήθεια είναι ότι στο θέατρο θέλω να κάνω κάποια διαφορετικά πράγματα. Έχω παίξει κάνα δυο φορές κάτι το οποίο δεν ήταν κωμωδία και έτσι θα ήθελα να κάνω κάποια άλλα πράγματα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου και θα ήθελα να πραγματοποιηθούν. Αλλά μέχρι στιγμής στην καριέρα μου ότι έχω στο μυαλό μου πραγματοποιείται. Δεν έχω αγωνία μεγάλη.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved