Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τίποτα δεν σου χαρίζεται»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τίποτα δεν σου χαρίζεται»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και έχει αποδείξει το ταλέντο της ποικιλοτρόπως. Πολλοί στη θέση της θα άφηναν κάποια στιγμή τα πράγματα να δουλέψουν λιγάκι και στο... ρελαντί.

«Το ότι είμαι ταλαντούχα δεν λέει τίποτα. Για να υπάρχει κανείς στον χώρο δεν φτάνει να έχει μόνο ταλέντο στις... αποσκευές του. Το ταλέντο είναι μόνο το 30%. Χρειάζεται τύχη, ασταμάτητη ανησυχία, πειραματισμός και δουλειά, δουλειά, δουλειά. Για να λες ότι είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις συνθέσει ένα παζλ καταστάσεων και πραγμάτων. Ξέρεις πόσα μεγάλα ταλέντα έχουν αυτοκαταστραφεί και πόσοι καλλιτέχνες που δεν ήταν και τόσο χαρισματικοί έχουν καταφέρει να κάνουν λαμπρές καριέρες;
Δημιουργία είναι... οι παράλληλοι δρόμοι έκφρασης που εμφανίζονται μπροστά σου αν τους αναζητήσεις και εγώ που τους αναζητώ, θα ήθελα να μπορούσα να τους περπατήσω όλους!», λέει στο Tv Έθνος.


Δεν έχει υπάρξει μία στιγμή που να έχει νιώσει επαναπαυμένη;
«Ούτε μία, γιατί τίποτα σε αυτήν τη ζωή δεν είναι δεδομένο. Τίποτα δεν σου χαρίζεται για πάντα αν εσύ σταματήσεις να παλεύεις, να ψάχνεις, να διεκδικείς»


Λέει ποτέ «μπράβο» στη Ματθίλδη ή είσαι μόνο με το... μαστίγιο ανά χείρας;
«Τελευταία έχω αρχίσει να το λέω αυτό το «μπράβο» στον εαυτό μου, γιατί είναι λάθος μόνο να κοπανιέσαι και να μη σου αναγνωρίζεις τίποτα!»


Η επιβράβευση είναι ο ορισμός της επιτυχίας;
«Και βέβαια είναι! Η επιτυχία, αλλά και η ευτυχία είναι δύο από τις μεγαλύτερες προσκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο άνθρωπος. Η ουσία βρίσκεται στο να καταφέρνεις να προκαλείς τον εαυτό σου, γιατί μόνο τότε στο τέλος σού μένει κάτι. Ακόμα κι αν από αυτή την πρόκληση βγεις χαμένος!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved