Ματθίλδη Μαγγίρα: «Αυτή η μίρλα μας και η μιζέρια μας δεν παλεύονται»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Αυτή η μίρλα μας και η μιζέρια μας δεν παλεύονται»

Προκλήθηκε και ιδιαίτερος ντόρος με την εμφάνιση που έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα σαν «Ρένα Βλαχοπούλου». Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι έχει κρατήσει αυτόν τον ρόλο και σε παλιές της παραστάσεις, αφήνοντας, κατά κάποιον τρόπο, έμμεσα αλλά σαφή υπονοούμενα, σε σχέση με την... αντικειμενικότητα της παραγωγής του σόου.

«Αυτό είναι κάτι που θέλω να ξεκαθαρίσω... Ολα αυτά τα χρόνια τους χαρακτήρες που έχω ερμηνεύσει δεν τους έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Οσους χαρακτήρες έχω ερμηνεύσει τους έχω σατιρίσει, δεν έχω προσπαθήσει ούτε να τους μιμηθώ ούτε να ταυτιστώ μαζί τους. Δεν έχω επιχειρήσει την ενσάρκωσή τους, αυτό το επιχειρώ για πρώτη φορά στο «YFSF» και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δέχτηκα και να συμμετάσχω. Αρα έχουμε να κάνουμε με δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.
Όσο για την αυστηρή κριτική και για την εικόνα των μεταμφιέσεων και για την επιλογή των προσώπων που δέχτηκε η παραγωγή του YFSF;
«Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που μας αρέσει ρε παιδί μου να εστιάζουμε πάντα στο αρνητικό και να έχουμε μια γκρίνια για ό,τι κι αν συμβαίνει. Μάλιστα, πολλές φορές γκρινιάζουμε και για τα καλά λόγω... κεκτημένης ταχύτητας. Μέσα στην κρίση ένα κανάλι τολμά και βγάζει στον αέρα μια τόσο μεγάλη παραγωγή και πάλι γκρινιάζουμε. Επιτέλους μετά από την τόση τηλεοπτική ξεραΐλα υπάρχει κάθε Κυριακή ένα live πρόγραμμα που έρχεται να μας χαρίσει λίγο χρώμα, λίγα χαμόγελα και να μας κάνει να περάσουμε καλά και πάλι γκρινιάζουμε. Αυτή η μίρλα μας και η μιζέρια μας δεν παλεύονται. Δεν έχουμε καταλάβει ότι αν προσπαθούμε να χαμογελάσουμε στα πράγματα, θα μας χαμογελάσουν κι αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved