Μαρί Κυριακού: «Δεν γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα»
Showbiz

Μαρί Κυριακού: «Δεν γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα»

Η Μαρί Κυριακού είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά πράγματα. Έχει την ανάγκη να είναι τέλεια σε όλα; Την πιάνουν ενοχές όταν πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι;

«Συνέχεια το παθαίνω αυτό, αλλά δεν γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα. Είμαστε δυο άνθρωποι, η Ελένη (σ.σ. Νικολάου αρχισυντάκτρια της εκπομπής Με Αγάπη) κι εγώ. Δεν έχω ένα γραφείο που δουλεύει για μένα. Είναι λογικό να με απασχολούν πράγματα όλο το 24ωρο. Αυτό μπορεί να με κάνει να αρρωστήσω - και έχω αρρωστήσει πολλές φορές. Ταυτόχρονα όμως τα απολάμβανω όλα εξίσου. Σκέψου ότι έχω ήδη ολοκληρώσει υποχρεώσεις των δύο επόμενων ετών και πάω για το τρίτο»


Πώς γίνεται αυτό;
"Για να καταλάβεις έχω ήδη τελειώσει το επόμενο βιβλίο του Φασολάκη, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και την άλλη εβδομάδα ξεκινάει η εικονογράφηση του. Για πρώτη φορά θα σου πω ότι θα τον δούμε να μαγειρεύει μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Θα έχει απίθανες συνταγές για μαμάδες και παιδιά, με χιούμορ και πολύ ιδιαίτερη εικονογράφηση, που θα την ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Αργυρώ, γιατί ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση μου. Τη λατρεύω, τη θαυμάζω, την παρακολουθώ και ήθελα πάντα να συνεργαστούμε», λέει στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved