Ζήνα Κουτσελίνη: «Στο σπίτι μου κάνει κουμάντο ο άντρας μου»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στο σπίτι μου κάνει κουμάντο ο άντρας μου»

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια δυναμική γυναίκα και το έχει αποδείξει τόσο από την πορεία της στην τηλεόραση όσο και από την προσωπική της ζωή.

«Ανέκαθεν ρίσκαρα κι έπαιρνα αποφάσεις κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ξεκίνησα ως δημοσιογράφος και κάλυπτα κάθε είδους ρεπορτάζ. Κάποια στιγμή θέλησα να κάνω κάτι διαφορετικό, γι' αυτό στράφηκα στην ψυχαγωγία. Εκείνο το διάστημα, όμως, με κέρδισε το δημιουργικό κομμάτι της τηλεόρασης, και προτίμησα να μείνω στο παρασκήνιο. Με το πέρασμα των χρόνων, κι αφού πέρασα από θέσεις αρχισυνταξίας εκπομπών και διετέλεσα διευθυντικό στέλεχος καναλιών, ένιωσα ότι επαγγελματικά έφτασα σε τέλμα, καθώς δεν είχα να προσφέρω κάτι άλλο. Αναζητούσα το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, όταν μου έκανε πρόταση το star ν' αναλάβω την παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής κοινωνικού χαρακτήρα. Ό,τι έρχεται στη ζωή, έρχεται είτε για να μας δικαιώσει είτε για να μας βάλει σε νέα μονοπάτια. Η πρόταση του star για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Zήνα» ήταν για μένα επαγγελματική δικαίωση» εξήγησε στο Hello και συνέχισε: «Η τηλεόραση τόλμησε, μετά από δύο χρόνια απραξίας, να βγάλει στον αέρα αρκετά προγράμματα. Μ' αρέσει η τηλεόραση που δημιουργεί παρέα, χωρίς να προσβάλλει. Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές στον αέρα, που δεν τις εκτιμώ, μολονότι τις έχω υπηρετήσει στο παρελθόν. Πιστεύω, όμως, ότι κάθε άνθρωπος οφείλει, όσο περνούν τα χρόνια, ν' αλλάζει γνώμη, να εξελίσσεται και να ωριμάζει. Τότε ακολουθούσα αυτό που έβλεπα ότι ήθελε ο κόσμος, την ανθρωποφαγία. Στην πορεία, με κούρασε και με απώθησε. Δε σημαίνει ότι αναιρώ ό,τι έκανα στην καριέρα μου, απλώς από εδώ και πέρα επιθυμώ κάτι διαφορετικό. Επιτρέπω στον εαυτό μου το δικαίωμα ι ου λάθους και το αναγνωρίζω όποτε χρειάζεται. Είσαι γυναίκα καριέρας».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι στην προσωπική της ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι στη δουλειά: «Το μόνο που μ' ένοιαζε ήταν να είμαι στην κορυφή. Έχασα σημαντικές στιγμές της ζωής μου τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, γιατί με απασχολούσε το μέλλον μου και δεν επικεντρωνόμουν στο τώρα. Πριν από τη γέννηση της κόρης μου, η ζωή μου ήταν η δουλειά μου. Τώρα, που έχω την Έμμα, δε σημαίνει ότι δουλεύω λιγότερο, απλώς έχω μάθει ν' απολαμβάνω και να εκτιμώ καθημερινά τις χαρές της δουλειάς μου. είμαι ήρεμος άνθρωπος εκτός δουλειάς. Στη συντροφικότητα δε θέλω να έχω το πάνω χέρι. Γι' αυτό και στο σπίτι μου κάνει κουμάντο ο άντρας μου, όσο κι αν δυσκολεύονται μερικοί να το πιστέψουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved