Σάκης Ρουβάς: «Κατανοητό ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτά που κάνω»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: «Κατανοητό ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτά που κάνω»

Για την κριτική που του ασκήθηκε για το «Άξιον εστί» και τις «Βάκχες», μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «42 λεπτά» με την Εύα Αντωνοπούλου.

«Βλέπουμε τους ανθρώπους και τους περνάμε μέσα από ένα φίλτρο τού πώς σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι. Άρα οι άνθρωποι που επικρίνουν κάποιον άνθρωπο χωρίς να τους έχουν βλάψει προσωπικά είναι γιατί έτσι σκεφτόμαστε εμείς για αυτού του είδους τους ανθρώπους. Δεν είναι πάντα ίδιες οι περιπτώσεις. Κάποιος μας ενοχλεί γιατί είναι πολυάσχολος, κάποιος μας ενοχλεί γιατί δεν κάνει τίποτα αλλά όλα του πάνε καλά, κάποιος επειδή είναι εργασιομανής, κάποιος επειδή δεν μας αρέσει η άποψη του. Σε όλες τις περιπτώσεις μας ενοχλεί σε σχέση με εμάς, αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνος κάνει κάτι λάθος απαραίτητα, αυτό δεν μπορεί να με εμποδίσει να κάνω αυτά που κάνω στη ζωή μου, γιατί αυτό είναι το εργαλείο για ανακαλύπτω συνεχώς τον εαυτό μου. Κατανοητό ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτά που κάνω , αλλά αυτό έχει να κάνει με το πως οι ίδιοι βλέπουν εκείνοι τον κόσμο», είπε και συμπλήρωσε:


«Η Κάτια στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, έχει συνειδητοποιήσει ότι με αυτό τον τρόπο συμπεριφέρεται η κοινωνία. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Η Κάτια το έχει καταλάβει. Και ενώ στην αρχή έβλεπε ότι πολλές φορές μας αδικούσαν τα μέσα, και εκείνη προσπαθούσε να είναι προστατευτική, σιγά-σιγά και εκείνη, όπως και εγώ, άρχισε να το κατανοεί και να το συγχωρεί με έναν τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved