Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος»

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη

-Συγκατοικείτε;

«Όχι. Από τη μία μου λείπει, γιατί θα μου άρεσε να είμαστε στο ίδιο σπίτι, από την άλλη με διευκολύνει πολύ, όπως και εκείνον, γιατί το ότι έχει το χώρο του τον «προφυλάσσει» συχνά από τις εντάσεις που αναπόφευκτα υπάρχουν σε ένα σπίτι με δύο εφήβους» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Τι ερωτεύτηκες στον Τίμο;

«Νομίζω ότι ερωτεύτηκα κυρίως το ταλέντο του όταν τον συνάντησα σε μία έκθεση και μετά το ότι είναι ένας καλός και έξυπνος άνθρωπος που τον βρίσκω παράλληλα και πολύ σέξι.»

-Παρ' όλα αυτά, δεν αποφασίζεις να παντρευτείς.

«Δεν μου ταιριάζει ο γάμος. Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί πρέπει να γίνεται»

- Δηλαδή και τις δύο φορές παντρεύτηκες λόγω συγκυριών;

«Απολύτως. Δεν ονειρευόμουν ποτέ το γάμο, ενώ, αντιθέτως, πάντοτε ονειρευόμουν να αποκτήσω παιδιά. Είμαι πολύ ρομαντική. Δεν υπάρχει για μένα πιο όμορφο πράγμα από δύο ανθρώπους που αγαπιούνται για όλη τους τη ζωή και γερνούν μαζί. Ο γάμος, όμως, δεν μου λέει τίποτα Δεν με συγκινεί καθόλου. Ίσα ίσα, με αγχώνει. Μου προκαλεί ένα αίσθημα σαν αυτό που έχω όταν πηγαίνω στην εφορία γιατί πρέπει να κανονίσω δουλειές.»

-Όταν παντρεύτηκες, δηλαδή, έλεγες μέσα σου «τι κάνω τώρα»;

«Όχι. Αυτό το λες όταν έχεις μέσα σου την αγωνία του αν θα κρατήσει, θα προτιμούσα να μην παντρευτώ, αλλά μου έτυχε. Σου είπα, έτσι και αλλιώς είμαι και ευπροσάρμοστη και ευέλικτη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved