Γιώργος Τσαλίκης: «Τώρα θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου και να…»
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Τώρα θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου και να…»

Για το τροχαίο που είχαν πρόσφατα πρόσωπα της οικογένεια του αλλά και πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό το περιστατικό και θέλω να το αφήσω πίσω μου με την έννοια του ότι δε θέλω να συνεχίσω τη δημόσια προβολή του. Η οικογένειά μου είναι τελείως εκτός δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου τι είχαν προβάλει τα μέσα και αποφάσισα απλά να κάνω ένα post στα social media μου. Το έγραφα αυτό το post ενώ βρισκόμουν σε ένα live στις πέντε η ώρα το πρωί και δεν σου κρύβω ότι με έπιασαν τα κλάματα. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα», λέει σε συνέντευξη του στο tralala και συνεχίζει:

«Μοιράστηκα κάτι με τον κόσμο που με λύτρωσε και την επομένη ενώ μιλούσα με τις συνεργάτιδες μου με ενημέρωσαν για το πόσο μεγάλη έκταση είχε λάβει το γεγονός. Όταν περνάς τόσο δύσκολες οικογενειακές στιγμές, δεν κάθεσαι να διαβάσεις τι γράφουν τα blogs. Μόλις πήρα μια εικόνα του τι είχε γραφτεί, αισθάνθηκα άσχημα γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ αυτό και δεν μου άρεσε. Οι δημόσιες σχέσεις μου είναι ανύπαρκτες, δεν κάνω τίποτα, δεν πάω πουθενά, δεν επιδιώκω να εμφανίζομαι, δεν κάνω παπαρατσίστικα... πολύ περισσότερο όταν αφορά την προσωπική μου ζωή. Σχεδόν 20 χρόνια κάνω τον κόσμο χαρούμενο, εκείνη την εβδομάδα όμως ένιωσα ότι ψιλομιζέριασε μαζί μου. Δεν ήθελα να τους κάνω να στεναχωρηθούν, απ’ την άλλη μέτρησα και φίλους γιατί πολλοί άνθρωποι του χώρου αφιέρωσαν λίγο χρόνο ώστε να μου στείλουν ένα μήνυμα ή να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μου συμπαρασταθούν. Εξαιτίας της έκτασης που πήρε το συμβάν και επειδή το κοινό έχει ακόμα νωπό στη μνήμη του το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, βγήκα την επομένη στη Ζήνα Κουτσελίνη και ζήτησα να μπει μια τελεία εκεί. Ότι έκανα το έκανα αυθόρμητα, συνέπεσαν και τα γενέθλια της μητέρας μου εκείνες τις μέρες και ήταν όλα πολύ φορτισμένα. Τώρα θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου και να διαχειριστώ την δύσκολη αυτή κατάσταση μόνο εντός των πλαισίων της οικογένειάς μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved