Κατερίνα Παπουτσάκη: Όλα για τον γιο της Μάξιμο (φωτό)
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Όλα για τον γιο της Μάξιμο (φωτό)

H Κατερίνα Παπουτσάκη ζει κάθε στιγµή της ευτυχισµένης οικογένειας που έχει δηµιουργήσει µε τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Το λένε τα µάτια της κάθε φορά που µιλάει µε γλύκα και τρυφερότητα για τον «µικρό της πρίγκιπα», όπως αποκαλεί τον 3χρονο γιο της Μάξιµο, το αποκαλύπτουν τα λόγια της κάθε φορά που δηλώνει ερωτευµένη όχι µόνο µε τον σύζυγό της αλλά και µε το παιδί της.

Είναι οι δύο άντρες της ζωής της που έχουν καταφέρει να την κάνουν να χαµογελά συνέχεια, να αδιαφορεί για οποιαδήποτε άλλη αναποδιά της καθηµερινότητάς της και να είναι αφοσιωµένη στην οικογένειά της.
Γι’ αυτό και µετά το τέλος του φαντασµαγορικού µιούζικαλ «Nine», στο οποίο πρωταγωνιστούσε, αποφάσισε να τους αφιερώσει περισσότερο χρόνο, αναλαµβάνοντας µόνο τον ρόλο της ως µέλους της κριτικής επιτροπής του σόου «Your face sounds familiar» που προβάλλεται κάθε Κυριακή από τον ΑΝΤ1. Πρόσφατα, ο φακός την απαθανάτισε µε τον make up artist ∆ηµήτρη Σταµατίου, λίγο µετά το µίτινγκ που είχαν για να κανονίσουν κάθε λεπτοµέρεια της εµφάνισης της ηθοποιού στο σόου.
Έχοντας πλέον περιορίσει κατά πολύ τις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις, η όµορφη ηθοποιός περνά περισσότερο αλλά πάντα ποιοτικό χρόνο µε τους δύο άντρες της ζωής της. Τα πρωινά είναι αφιερωµένα στον Μάξιµο, ειδικά τώρα που ο µικρός δεν πηγαίνει στον παιδικό σταθµό. Οι απανωτές ιώσεις τον ανάγκασαν να ακολουθήσει ισχυρή φαρµακευτική αγωγή και θορύβησαν τους γονείς του, που αποφάσισαν να τον κρατήσουν για λίγο καιρό στο σπίτι ώστε να αναρρώσει πλήρως.
∆εν είναι όµως µόνο η Κατερίνα αφοσιωµένη στον γιο της. Υποδειγµατικός µπαµπάς είναι, σύμφωνα με τη real, και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, που φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο µε τον µικρό. Έτσι, απαλλαγµένοι και οι τρεις τα πρωινά από υποχρεώσεις -η δουλειά του Παναγιώτη, ο οποίος διαθέτει έναν πολυχώρο δράσεων στο κέντρο της Αθήνας τον απασχολεί κυρίως βραδινές ώρες- έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσουν µαζί καθηµερινά, γεγονός που το απολαµβάνουν πολύ. Η ηµέρα τους ξεκινά µε παιχνίδια, βόλτα στα πλακόστρωτα στενά της Πλάκας και έπειτα πηγαίνουν για πρωινό σε κάποιο από τα αγαπηµένα στέκια τους. «Μετά τον Μάξιµο έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές µου», παραδέχτηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός, η οποία δείχνει να απολαµβάνει κάθε στιγµή της ευτυχισµένης οικογενειακής ζωής της που, όπως η ίδια τόνισε, «είναι πολύ ισορροπηµένη». Όσο για το πώς πηγαίνει ο γάµος της, τρία χρόνια µετά την πιο ευτυχισµένη ηµέρα της ζωής της, η Κατερίνα δεν έκρυψε το πόσο ευτυχισµένη είναι: «Είµαι πολύ ερωτευµένη, είµαι πολύ καλά. Όλοι είµαστε ερωτευµένοι, και οι τρεις µας»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved