Νάργες – Μουρούτσος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους
Showbiz

Νάργες – Μουρούτσος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους

Ενάμιση χρόνο μαζί μετρούν ήδη ο χρυσός ολυμπιονίκης και η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Η σχέση τους πλέον έχει γερά θεμέλια. Ταιριάζουν πολύ στους περισσότερους τομείς και έχουν αναπτύξει τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας. Μάλιστα, το πειραχτήρι μεταξύ τους είναι ο Μιχάλης, ο οποίος κάνει συνέχεια τη Λάουρα να γελάει» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ, συμπληρώνοντας: «Αν και μέχρι στιγμής δεν συγκατοικούν, μοιράζονται την καθημερινότητα τους, καθώς τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας μένουν μαζί, είτε στο σπίτι του Μιχάλη στον Άλιμο είτε στης Λάουρας στο Ν. Ψυχικό».

Επιπλέον, η Λάουρα Νάργιες έχει γνωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του Μιχάλη Μουρούτσου, όπως τη μητέρα του και την κόρη του Έλενα - από τον προηγούμενο γάμο του με την Αναστασία Περράκη. «Οι σχέσεις της Λάουρας μαζί τους είναι εξαιρετικές. Νιώθει πολύ οικεία. Αλλά και ο Μιχάλης γνώρισε πέρσι το καλοκαίρι την αδελφή της, που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα από τη Γερμανία, όπου ζει με τη μητέρα τους» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Ο φακός του περιοδικού συνάντησε πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι στα Μελίσσια και μερικές μέρες αργότερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι τους στη Ρόδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved