Ποιμενίδης-Σαμαρά: Ερωτευμένοι στην Κύπρο
Showbiz

Ποιμενίδης-Σαμαρά: Ερωτευμένοι στην Κύπρο

Αθόρυβα απολαµβάνουν τον έρωτά τους στην Κύπρο ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία µας συστήθηκε πριν από µερικά χρόνια µέσα από την εκποµπή «Ράδιο Αρβύλα». Το ζευγάρι, που είναι µαζί εδώ και αρκετούς µήνες, έχει εγκατασταθεί στο Νησί της Αφροδίτης καθώς και οι δύο συµµετέχουν σε σειρές που γυρίζονται εκεί. Η µεν Ευγενία πρωταγωνιστεί στη σειρά της Άννας Αδριανού «9 µήνες», που προβάλλεται καθηµερινά από το Star, ο δε 27χρονος ηθοποιός στη νέα σειρά της Βάνας ∆ηµητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου «∆ίδυµα φεγγάρια», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Όσο καιρό είναι µαζί, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, µε εξαίρεση δύο φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε µαζί. Την πρώτη στις αρχές της σχέσης τους τον περασµένο Οκτώβριο όταν αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό τους και τη δεύτερη πριν από λίγους µήνες, όταν εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε γνωστό κλαµπ της Λευκωσίας. Και στις δύο εξόδους τους, σύμφωνα με τη real, έδειχναν πολύ ερωτευµένοι, καθώς αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. Γενικά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους, θέλοντας να κρατήσουν τον έρωτά τους καλά προστατευµένο. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε µε την πρώτη µατιά, όταν συµπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχηµένη σειρά «Εκδροµή» του ANT1. Αρχικά έβγαιναν παρέα ως φίλοι, στην πορεία όµως αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και από τότε είναι µαζί και αχώριστοι. ∆εν είναι καθόλου τυχαίο που κατέληξαν να ζουν µαζί, µιας και το επιδίωξαν. Οι επαγγελµατικές προτάσεις που είχαν για το Νησί της Αφροδίτης διευκόλυναν τα σχέδιά τους και έτσι τους τελευταίους µήνες έχουν εγκατασταθεί εκεί, απολαµβάνοντας συγχρόνως και τον µεγάλο έρωτά τους.
Φίλοι και συνάδελφοι που τους συναναστρέφονται λένε πως περνούν πολύ καλά µαζί, έχουν προσαρµοστεί απόλυτα στη νέα κοινή ζωή τους και είναι πολύ ευχαριστηµένοι µε τις προοπτικές που διαπιστώνουν πως ανοίγονται στην Κύπρο. Γι’ αυτό και σκέφτονται, τουλάχιστον προς το παρόν, να παρατείνουν όσο περισσότερο γίνεται αυτή την υπέροχη περίοδο στη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved