Η οργή της μάνας του Παντελή μετά τις εικόνες, οι αναξιόπιστες και ο Λυκούδης (Nassos blog)
Showbiz

Η οργή της μάνας του Παντελή μετά τις εικόνες, οι αναξιόπιστες και ο Λυκούδης (Nassos blog)

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το πρώτο θέμα δεν είναι στοιχείο της προανάκρισης. Όχι. Δεν είναι στοιχείο της δικογραφίας. Δείχνουν όμως πολύ καθαρά ότι ο Παντελής με το παρεάκι του έπινε, ζούσε έντονα την στιγμή στο τραπέζι και βεβαίως ότι έκανε δεν το έκανε μόνος του κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο.

Με την δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων το σοκ της μάνας ήταν μεγάλο. Βλέπετε δεν είναι και εύκολο να βλέπεις το παιδί σου σε στιγμές λίγο πριν πεθάνει.
Ωστόσο τόσο για την Αθηνά αλλά και για τα άλλα μέλη της οικογένειας η στεναχώρια έχει αντικατασταθεί με οργή. Οργή καθώς τα κλίκς αυτά αναιρούν τις καταθέσεις των κοριτσιών. Αν βεβαίως ισχύει ότι υποστήριξαν πώς δεν έβλεπαν. Για την οικογένεια το πρωτεύον είναι η αλήθεια... και όχι οι αποζημιώσεις και τα χρήματα. Άλλωστε αν κάποιος ανατρέξει σε αποφάσεις του παρελθόντος και δεδικασμένα θα δεί ότι παρόμοιες περιπτώσεις δεν «πληρώθηκαν» με τόσα εκατομμύρια όσα κάποιοι βλακωδώς υποστήριξαν αλλά με μερικές χιλιάδες ευρώ. Για να λέμε και την ουσία δηλαδή. Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved