Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;
Showbiz

Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;

Δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν παντρεμένη με τον Ταξιάρχη Χάνο και πως μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, η οποία επίσης κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. 

Πού βρίσκεται σήμερα o Ταξιάρχης Χάνος και τι κάνει;

-Παραμένετε στη Θεσσαλονίκη και το δυναμικό του ΚΘΒΕ, Σας λείπει η Αθήνα;

«Όχι, γιατί στη Θεσσαλονίκη κάνω τόσα πολλά και δημιουργικά πράγματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνω να σκεφτώ αν μου λείπει η Αθήνα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Στις 18/05 έχει πρεμιέρα η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», την οποία σκηνοθετείτε.

«Δέχθηκα τη συγκεκριμένη πρόταση από τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αναστασάκη, με αφορμή και τον εορτασμό τον 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Για μένα είναι ένα στοίχημα, μια πρόκληση. Το έργο του Σταύρου Τσιώλη διαθέτει τρυφερότητα, ασχολείται με διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Η γραφή του είναι ιδιαίτερη, πολύ ωραία, «βγάζει» ψυχή. Αφορμή αποτελεί ένας αγώνας του ΠΑΟΚ, ένα ταξίδι. Η ιστορία εξελίσσεται στο σταθμό Λαρίσης.»

- Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα όνειρα και τις επιθυμίες των νέων;

«Τα δυο μας κορίτσια φαίνεται ότι θέλουν να ανήκουν κάπου. Η «πορεία» τους αποδεικνύει ότι μπορείς να μοιραστείς τη ζωτική σου ενέργεια, να ονειρεύεσαι, να συναντιέσαι, να ερωτεύεσαι, να δουλεύεις και τελικά να ζεις.»

- Εσείς τι κάνετε περισσότερο;

«Προσπαθώ όλα. Πολλές φορές όμως, λόγω συνθηκών, ίο ένα από όλα αυτά υπερτερεί. Ανά διαστήματα βέβαια αυτό αλλάζει.»

- Το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστείτε και πάλι στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στην παράσταση «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», στο πλευρό της Φιλαρέτης Κομνηνού, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

«Ναι. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο και γνωστό έργο που αποτελεί μέρος του DΝΑ Ελλήνων. Αυτές τις ημέρες αρχίζουμε τις πρόβες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια πολύ ωραία παράσταση. Πρόκειται να ανέβει το καλοκαίρι και απευθύνεται στους τουρίστες που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, αλλά φυσικά και στους κατοίκους της πόλης που θα παραμείνουν εδώ.»

- Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνετε διακοπές;

«Φυσικά και θα κάνω, απλώς ολιγοήμερες. Λίγο Χαλκιδική και φυσικά Πήλιο, από όπου κατάγομαι.»

- Στην τηλεόραση σκέφτεστε να επιστρέψετε;

«Η αλήθεια είναι ότι είχα μια πρόταση, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορούσα γα αντεπεξέλθω, καθώς οι υποχρεώσεις μου στη Θεσσαλονίκη είναι πολλές. Διδάσκω και στη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ και δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στην Αθήνα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved