Καράντη: «Οι Έλληνες ηθοποιοί είναι καταδικασμένοι να λειτουργούν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες»
Showbiz

Καράντη: «Οι Έλληνες ηθοποιοί είναι καταδικασμένοι να λειτουργούν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες»

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο χώρο, η Κοραλία Καράντη είναι από τους ηθοποιούς που έχουν δουλειά και μάλιστα… τηλεοπτική. 

-Τι είναι αυτό που σας κρατά στο επάγγελμα;

«Πάνω από όλα η αγάπη μου για τη δουλειά μου. Έχουν έρθει όμως και πολλές στιγμές που λυπήθηκα που είμαι ελληνίδα ηθοποιός και δεν είχα την τύχη να γεννηθώ σε μία άλλη χώρα. Οι Έλληνες ηθοποιοί είναι καταδικασμένοι να λειτουργούν σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας. Ευτυχώς μπορώ να είμαι ακόμα ενεργή και ευχαριστώ τον Θεό γιατί πολλές φορές έβγαλα τον εαυτό μου οικειοθελώς έξω από τη ρότα για να απομονωθώ και παρ' όλα αυτά ξαναβρήκα τον βηματισμό μου, όταν έπρεπε πάλι να δουλέψω γιατί οι οικονομίες μου είχαν εξανεμιστεί» τόνισε στο Καρφί.

- Θεωρείτε ότι υφίσταται διαχωρισμός εμπορικού-ποιοτικού; Τι πιστεύετε;

«Ήμουν πάντα εναντίον κάθε ετικέτας. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Στις μέρες μας δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Υπάρχει κάτι που να διαχωρίζεται εύκολα στη ζωή του Έλληνα; Όλα είναι ένα χαρμάνι. Ποιος μπορεί πραγματικά να ορίσει τι είναι τέχνη; Από την άλλη, τι είναι αυταρέσκεια στην τέχνη; Ίσως χειραγώγηση; Είναι πολύ «ωραίο» να κρύβει κάνεις τη ματαιοδοξία του, πίσω από ετικέτες με ωραίες λέξεις. Κατά την άποψη μου όλα είναι ένας προσωπικός δρόμος που τον ακολουθεί καθείς κατά πως νομίζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved