Ρούλα Σταματοπούλου: Η μακιγιέρ των stars αποκαλύπτει τα μυστικά της
Showbiz

Ρούλα Σταματοπούλου: Η μακιγιέρ των stars αποκαλύπτει τα μυστικά της

Από τις κορυφαίες make up artists στην Ελλάδα είναι η Ρούλα Σταματοπούλου.

Πρόκειται για την αγαπημένη μακιγιέρ των επώνυμων Ελληνίδων ενώ πέρα από make up artist της Ελένη Μενεγάκη είναι και πολύ καλή της φίλη. Η ίδια μιλά στο Πρώτο Θέμα, αποκαλύπτει τα μυστικά της και σχολιάζει τις τόσες νέες τάσεις μακιγιάζ.


«Είμαι παραδοσιακή. Και εγώ έχω βάλει extension βλεφαρίδα αλλά τα έβγαλα. Δεν είμαι κατά, αλλά ένιωθα βαριές τις δικές μου βλεφαρίδες. Είναι εντυπωσιακό, αλλά πρέπει να βρεις κάποιον καλό για να φαίνονται φυσικές και όχι ψεύτικες. Με χαλάει οτιδήποτε δεν μας ταιριάζει και μοιάζει ξένο. Δεν λέω όχι στα σέξι και ζουμερά χείλη, αλλά με μέτρο. Γελάω όταν ακούω γυναίκες να μιλάνε για contouring. Βγαίνουν με ασπρόμαυρα μάτια και γραμμές στο πρόσωπο γιατί δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τα σβησίματα.

Είκοσι χρόνια δουλεύω και φυσικά καταλαβαίνω ότι είναι της μόδας και γίνεται ντόρος στα περιοδικά, αλλά θα κάνω φωτοσκιάσεις για να βγει ένα φορέσιμο αποτέλεσμα. Φυσικά και είναι εντυπωσιακό και σέξι να καταφέρεις το αποτέλεσμα που είδες σε ένα βίντεο στο αλλά δεν μπορείς να κυκλοφορήσω βαμμένη έτσι έξω. Δεν χρειάζεται αυτή η υπερβολή, να μεταμορφώνεσαι. Αν δεις από κοντά το αποτέλεσμα ενός μακιγιάζ contouring θα γελάσεις. Είναι αστείο, Μπορείς να φωτίσεις τη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο με μια διάφανη πούδρα», λέει και συνεχίζει:

«Επηρεάζονται από το Instagram. Στην Αμερική έφτασαν στο σημείο να βάζουν ψεύτικα οπίσθια για να μοιάζουν στις Καρντάσιαν. Πουλάνε οι εταιρείες και τα προϊόντα μακιγιάζ, και καλά κάνουν. Το ζητούμενο του μακιγιάζ είναι μια βελούδινη επιδερμίδα, όχι να βγεις σαν στόκος έξω από το blending.

Αν αρέσει στους άντρες; Όχι, φυσικά και όχι. Εμπιστεύομαι τους άντρες, το πολύ έντονο μακιγιάζ τους τρομάζει. Αυτά καλύπτουν γυναικείες ανασφάλειες. Γιατί έγινε μόδα σε όλη την Αθήνα; Γιατί όταν βγαίνεις και το βλέπεις έξω στις άλλες θέλεις να το κάνεις κι εσύ.. Να νιώσεις in. Αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά και δεν ήξερα πώς δουλεύουν τα πράγματα, ίσως να το έκανα κι εγώ βλέποντας το Instagram και τις beauty bloggers», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved