Το κείμενο του Λιάγκα και οι αιχμές στον Αρναούτογλου: «Ο φασισμός ενός δημοκράτη»
Showbiz

Το κείμενο του Λιάγκα και οι αιχμές στον Αρναούτογλου: «Ο φασισμός ενός δημοκράτη»

Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε ένα κείμενο στο οποίο αναρωτιέται αν η ελληνική κοινωνία είναι φασιστική ενώ άφησε τις αιχμές του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κάποιοι καλεσμένοι που πέρασαν από το «The 2tonight show» εξέφρασαν ακραίες θέσεις και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Με αφορμή αυτούς τους ανθρώπους έγραψε στη στήλη του στα Παραπολιτικά ένα κείμενο με τίτλο: «Ο φασισμός ενός δημοκράτη»

«Ακραίες φωνές, όπως του Σφακιανάκη, του Φαήλου ή του Μαργαρίτη, πρέπει να καλούνται σε εκπομπές; Αυτό εξαρτάται από την προσωπική αισθητική του καθενός. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να τους θεωρήσει η κοινωνία αποκλεισμένους. Όλοι πρέπει να ακούγονται. Όλοι πρέπει να αντιπαρατίθενται και να εκθέτουν τις απόψεις τους, ώστε να μπορούν να εκτίθενται. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί και αυτός που θα τους εκθέσει. Και εκεί είναι η μεγάλη ευθύνη. Καλά κάνεις και καλείς όποιον θες στην εκπομπή σου. Όταν, όμως, ξέρεις καλά γιατί τον φέρνεις και αυτός σου βγάζει το ψητό, πρέπει να έχεις τα ανάλογα επιχειρήματα, ώστε να τον αντικρούσεις και να αναδείξεις την ένδεια των λεγομένων του.

Όχι στον αποκλεισμό λοιπόν. Ναι στη δυνατότητα του καθενός να λέει οτιδήποτε, οπουδήποτε. Αρκεί να υπάρχει η γνώση και η παιδεία, που θα οδηγήσουν τα επιχειρήματα αυτά εκεί που τους αρμόζει. Στον κάλαθο των επικίνδυνων...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved