Σταμάτης Γαρδέλης: «Με κολάκεψε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Stan με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε»
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Με κολάκεψε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Stan με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε»

Για τη συμμετοχή του στο YFSF αλλά και αν για έναν ηθοποιό είναι πιο εύκολες οι μεταμορφώσεις, μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Ως ηθοποιοί, κάνουμε προσεγγίσεις χαρακτήρων, που σου αφήνουν ένα ανοιχτό πλαίσιο ώστε να πλάσεις τον ήρωα που υποδύεσαι. Εδώ, στο παιχνίδι, έχουμε να υποδυθούμε έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα με συγκεκριμένες κινήσεις. Καλείσαι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου πάνω σε συγκεκριμένο “σκίτσο” και να το χρωματίσεις. Προσωπικά, με δυσκόλεψε πολύ η μεταμόρφωσή μου σε Αγάθωνα εξαιτίας του περιορισμού της κίνησής του. Ενώ το τραγούδι που ερμήνευε είχε ένταση, ορμή, ο καλλιτέχνης καθόταν ακίνητος. Η όποια ένταση δινόταν μόνο μέσα από τα μάτια του» αναφέρει στο People.


Ο Σταμάτης δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με την κριτική που δέχεται ύστερα από κάθε μεταμφίεσή του. «Πραγματικά, πέρα από τη γνώμη των κριτών, δεν με απασχολούν τα σχόλια που ακούγονται ή γράφονται, παρόλο που ο απόηχος φτάνει στα αυτιά μου. Όμως, με κολάκεψε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Stan, που τον είχα υποδυθεί πριν από μερικές βδομάδες, με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε καθώς μίλησα δημόσια για εκείνον. Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Χρειαζόμαστε νέους δημιουργούς και πρέπει να τους βοηθάμε και να τους υποστηρίζουμε. Ως μεγαλύτερος ηλικιακά –αν και αισθάνομαι πολύ νέος μέσα μου–, νιώθω την ανάγκη να υποστηρίξω τη νέα γενιά γιατί είναι η συνέχειά μας. Κι εγώ ήμουν κάποτε στη θέση των νέων παιδιών και στην αρχή της διαδρομής μου βίωσα την αμφισβήτηση, αλλά κατάφερα να το ξεπεράσω» σχολιάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved