Σταμάτης Γαρδέλης: «Η ακαταστασία μπορεί να με διαλύσει»
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η ακαταστασία μπορεί να με διαλύσει»

Για τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του, το διαζύγιο του αλλά και αν θεωρεί δύσκολο σύντροφο τον εαυτό του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο έρωτας παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή του ηθοποιού. «Ο έρωτας με τη δύναμη της έλξης και της επικοινωνίας είναι το ελιξίριο της ζωής. Χωρίς έρωτα δεν μπορείς να ζήσεις. Είναι η κινητήριος δύναμή μας».


Ύστερα από το διαζύγιο με τη μητέρα των παιδιών του, ο Σταμάτης δεν επιδίωξε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν σκέφτομαι το γάμο, ωστόσο η ζωή μου είναι τακτοποιημένη. Έχω μια σχέση που μετράει δέκα χρόνια και περνάμε πολύ ωραία με τη σύντροφό μου»


Θεωρεί τον εαυτό του δύσκολο σύντροφο; «Δεν θα έλεγα πως είμαι από τα πιο εύκολα άτομα. Έχω τις ιδιοτροπίες μου, τις παραξενιές μου και θέλω να είναι όλα τα πράγματα σε απόλυτη τάξη. Η ακαταστασία μπορεί να με διαλύσει. Με τρελαίνει αν ένα φλιτζάνι είναι άπλυτο στο νεροχύτη, ενώ κάθε πρωί που θα σηκωθώ στρώνω το κρεβάτι μου. Ίσως να είναι χαρακτηριστικό και του Ταύρου, αλλά είναι γεγονός πως μου αρέσει πολύ η τάξη», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved