Μανώλης Εμμάνουελ:  Ο Έλληνας που σκίζει στην Αγγλική tv
Showbiz

Μανώλης Εμμάνουελ: Ο Έλληνας που σκίζει στην Αγγλική tv

Ο Μανώλης Εμμάνουελ πήγε στην Αγγλία για να κυνηγήσει το όνειρό του στην υποκριτική.

Ο Manolis Emmanouel -όπως είναι πασίγνωστος στη Μεγάλη Βρετανία-, πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στην πιο πετυχημένη σειρά της αγγλικής τηλεόρασης το «The Durrells» στο ITV, όπου μαζί του παίζουν και οι «δικοί μας» ηθοποιοί, Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Καραμίχος.

Η σειρά αποτελεί μια μεταφορά του μυθιστορήματος «My family and other animals», διαδραματίζεται στην Κέρκυρα μεταξύ 1935-1939, έχει ήδη αποτελέσει τηλεοπτικό φαινόμενο και τα 6,4 εκατομμύρια θεατών που παρακολούθησαν το πρώτο από τα έξι επεισόδια είναι η επιβεβαίωση ότι η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο. Ο Μανώλης άφησε την Ελλάδα πολλά χρόνια πριν «χτυπηθεί» από την κρίση. «Έχω πολλούς φίλους από τα παλιά που δεν με έχουν ξεχάσει και χαίρονται για κάθε μου βήμα» δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην Freddo.

Ο Μανώλης Εμμάνουελ από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός γι αυτό και σπούδασε Θεατρικές Τέχνες αλλά και δημοσιογραφία. «Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο στο Πανεπιστήμιο και επειδή μου άρεσαν πάντα τα media, είπα γιατί όχι; Άλλωστε είχα στο μυαλό μου πως αν δεν πετύχω σαν ηθοποιός, θα γίνω δημοσιογράφος. Στα 22 μου έφυγα από την Ελλάδα, ήθελα μια περιπέτεια, κάτι διαφορετικό ,το Λονδίνο είναι παγκόσμιο κέντρο για τις δραματικές τέχνες. Ήξερα βέβαια πως ήταν δύσκολο να γίνω δεκτός εδώ. Σκέφτηκα λοιπόν να έρθω να κάνω οντισιόν και αν δεν περάσω να γυρίσω στην Ελλάδα. Πέρασα και βρήκα αμέσως ατζέντη. Μάλιστα στο τέλος της χρονιάς οι μαθητές παίρνουν μέρος σε διάφορες παραστάσεις που γίνονται ειδικά για ανθρώπους του χώρου. Για να τους δουν και να εκτιμήσουν το ταλέντο τους». Εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με τις εκφωνήσεις: «Έχω βγάλει αρκετά χρήματα από τις εκφωνήσεις! Κάνω εκφωνήσεις στα ιταλικά, αγγλικά , ελληνικά για πολλές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Έρχεται για παράδειγμα μια εταιρεία και αντί να πηγαίνει από χώρα σε χώρα κλείνει ένα στούντιο τρείς μέρες στο Λονδίνο και κάνω όλες τις... φωνές διαφημιστικών σε διαφορετικές γλώσσες. Το θέατρο δεν πληρώνει καλά ούτε στο Λονδίνο. Αν δεν είσαι σε μεγάλο επίπεδο δεν μπορείς να ζήσεις από το θέατρο».

Θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα; «Ποτέ. Η ζωή μου όλη είναι εδώ και επαγγελματικά και προσωπικά. Αντίθετα! Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις να κάνω σειρές αλλά και ταινίες στα Ελληνικά! Δεν έχω παίξει ποτέ στην δικιά μου γλώσσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved