Φανή Δρακοπούλου: «Δεν θέλω να βρωμίζω την ψυχή μου»
Showbiz

Φανή Δρακοπούλου: «Δεν θέλω να βρωμίζω την ψυχή μου»

Στο νέο της σουξέ η Φανή Δρακοπούλου συστήνεται ως «Δύσκολο παιδί». Στην ιδιωτική της ζωή, όμως, είναι... δύσκολο παιδί;

«Στη ζωή μου είμαι έτσι. Μπορώ να πω όμως ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που δυσκολεύει τόσο εμένα την ίδια όσο και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου: είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και προσπαθώ με ό,τι καταπιάνομαι να το φέρνω εις πέρας. Μπορεί δηλαδή να γίνω αρκετά πιεστική για να καταφέρω κάτι. Αν νιώσω ασφυκτικά στο πλαίσιο μιας σχέσης, κάνω υπομονή μέχρι ένα σημείο. Αλλά αν κάτι που με στεναχωρεί συνεχίζεται και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, τότε σταματώ να ασχολούμαι. Ετσι είναι ο χαρακτήρας μου. Το προσπερνώ και με τον τρόπο μου αποφεύγω τις πολλές επαφές. Είμαι της άποψης ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ότι τα πάντα πρέπει να τα κάνεις επιλεκτικά».


Μια γυναίκα όπως η Φανή, που εκτιμά την ακεραιότητα όσο τίποτε, θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να εκδικηθεί;

«Όχι. Δεν θα έμπαινα ποτέ στον πειρασμό να απαντήσω με κάποιον τρόπο γιατί έχω καταλάβει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και προσπαθώ να δικαιολογώ συμπεριφορές. Δεν θέλω να βρωμίζω την ψυχή μου με άσχημα συναισθήματα και σκέψεις, έτσι τη διατηρώ ήρεμη και καθαρή. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να έχεις φιλότιμο. Αν ένας άνθρωπος έχει φιλότιμο, μην τον φοβάσαι».

Το φιλότιμο είναι επίσης το στοιχείο που αναζητά σε έναν άνδρα.

«Το θεωρώ το πιο σημαντικό. Δεν θα μετρήσω την εμφάνιση, ούτε κάτι άλλο. Έτσι σκεφτόμουν από μικρή. Με μεγάλωσαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο οι γονείς μου. Μεγάλωσα με αγόρια. Είμαστε πέντε αδέρφια και εγώ είμαι η προτελευταία. Αυτό που έμαθα για τους άντρες είναι ότι παραμένουν σε όλη τους τη ζωή μικρά παιδιά. Και έχουν μάθει να τους περιποιούνται», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved