Τάμτα: «Δεν είχα ποτέ την εικόνα μιας κλασικής μαμάς»
Showbiz

Τάμτα: «Δεν είχα ποτέ την εικόνα μιας κλασικής μαμάς»

Μιλώντας για τη δύναμη των γυναικών, η Τάμτα ως αυτοδημιούργητη τραγουδίστρια, που έχει ξεπεράσει κάθε δυσκολία που βρέθηκε στο δρόμο της, και πετυχημένη single μαμά με κόρη στα 20 της είναι η πλέον κατάλληλη για να μας μιλήσει για το θέμα. 

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει είναι η εφηβεία της κόρης μου» εξηγεί στο Instyle χαριτολογώντας, αλλά παραδέχεται ότι ποτέ δεν χάθηκε η διαχωριστική γραμμή μαμάς και κόρης.

«Δεν είχα ποτέ την εικόνα μιας κλασικής μαμάς, ό,τι αντίκτυπο και αν είχε αυτό, αλλά η κόρη μου και εγώ έχουμε ωριμάσει μαζί και η σχέση μας είναι πολύ όμορφη. Είμαι ευτυχισμένη μαμά και πολύ περήφανη, γιατί το παιδί μου σπουδάζει, δουλεύει, νοικιάζει μόνη της σπίτι και, στα 20 της, είναι ελάχιστες οι φορές που μου έχει ζητήσει βοήθεια. Για να έχει τέτοια συμπεριφορά σε αυτή την ηλικία, μου δείχνει ότι είναι ένα παιδί που θα επιβιώσει γιατί έχει δυνατή προσωπικότητα» παρατηρεί σχετικά με την Άννυ, που δεν είναι τόσο τολμηρή στιλιστικά όσο η μαμά της και έχει ψαγμένα μουσικά ακούσματα, μιας και είναι παιδί της γενιάς του youtube χωρίς να είναι ελιτίστρια με την εμπορική ποπ, όπως αναφέρει γεμάτη καμάρι η Τάμτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved