Τάμτα: Η διαγωνιζόμενη από την Γεωργία και η αντίδρασή της στα σχόλια στα social media
Showbiz

Τάμτα: Η διαγωνιζόμενη από την Γεωργία και η αντίδρασή της στα σχόλια στα social media

To X-Factor έχει ήδη επαναλάβει δύο σεζόν στη Γεωργία - τη μία από αυτές, μάλιστα, αναδείχτηκε νικήτρια η διαγωνιζόμενη της οποίας ήταν μέντορας η Τάμτα

Αποδίδει την επιτυχία του X-Factor στη σοβαρή προσπάθεια του καναλιού να μην εστιάσει στη reality πλευρά του show, στη χημεία των κριτών και, φυσικά, στο ταλέντο των παιδιών.

«Έχουμε το ακατέργαστο διαμάντι που με τις φωνητικές του δυνατότητες θα σε κάνει να σταματήσεις ό,τι κάνεις για να το ακούσεις» λέει χαρακτηριστικά στο InStyle. «Δεν έχετε και δεν έχουμε δει όλες τις δυνατότητες των παιδιών ακόμα. Ελπίζω σε κάθε live να εξελίσσονται και να μας συγκλονίζουν. Πάντως, υπάρχουν τέτοιες φωνές, και γυναικείες και αντρικές, στο φετινό X-Factor» συνεχίζει.

«Δεν μπορώ να λειτουργήσω με στρατηγική και εκτιμώ πολύ το ταλέντο, αλλά έχω και το μητρικό ένστικτο όσον αφορά την ομάδα μου», τονίζει η coach, που θαυμάζει τον Simon Cowel, τον Louis Walsh και την Cheryl από τους συναδέλφους της στο εξωτερικό και χαίρεται γιατί μέσα από το talent show, εκτός από τις καλλιτεχνικές της επιλογές, θα γνωρίσει καλύτερα και το χαρακτήρα της.

«Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική στα σχόλια μου γιατί τα έχω περάσει κι εγώ κάποτε και ξέρω πώς νιώθουν τα παιδία αυτά. Υπάρχουν κορίτσια στη δική μου ομάδα, που είναι στην ηλικία της κόρης μου ή και μικρότερα, και καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία τους. Ποτέ δεν υπήρξα ψυχρή γιατί δεν ήθελα να τις πληγώσω» λέει η Τάμτα για την παρουσία της στο X-Factor. Για τη στιγμή όμως που η ίδια -κάτι που σχολιάστηκε πολύ στα social media- απέκλεισε από τα lives μια διαγωνιζόμενη από τη Γεωργία, που θύμιζε ακριβώς της δική της ιστορία, τι έχει να πει; «Όταν τραγουδούσε η Αννα από τη Γεωργία, ένιωσα σαν να έχω flashback. Είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια 19χρονη με ένα παιδί έξι μηνών, που δεν μιλάει ελληνικά και, μοιραία, μου ξύπνησε μνήμες. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να μην την πάρω στην τελική ομάδα μου, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους. Τελικά, επικράτησε η λογική μου και λόγω του ότι, δυστυχώς, η Αννα δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε καλά αγγλικά θεώρησα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μάθει δύο γλώσσες σε τόσο μικρό διάστημα. Όταν έφυγε από τη σκηνή, πραγματικά δεν ένιωσα καθόλου καλά. Αλλά της έχω ήδη μιλήσει και υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται backstage ενώ υπάρχει και προσωπική επαφή που κάποιος δεν μπορεί να τη δει στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved