Μαρία Κωνσταντάκη: «Αγαπάω την τηλεόραση και στάθηκα πολύ τυχερή»
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Αγαπάω την τηλεόραση και στάθηκα πολύ τυχερή»

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κωνσταντάκη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη.

«Στη Θεσσαλονίκη η αίσθηση που έχω όσον αφορά στην απήχηση της παράστασης είναι ακόμη καλύτερη από την Αθήνα. Και αυτό γιατί εδώ ο κόσμος είναι πιο ζεστός, πιο εκδηλωτικός. Έρχονται, στο τέλος της παράστασης, στα καμαρίνια, μας αγκαλιάζουν, μας φιλάνε για να μας πουν «συγχαρητήρια» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Η παράσταση ολοκληρώνει τον κύκλο της στη Θεσσαλονίκη;

«Όχι, η παράσταση θα ανέβει και πάλι το χειμώνα στην Αθήνα…»

- Πού οφείλεται η επιτυχία;

«Θεωρώ ότι είναι πολλοί παράγοντες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κείμενο, όπως και η διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου. Ο κάθε θεατής βρίσκει ένα σημείο με το οποίο ταυτίζεται. Παρόλο που αναφέρεται στη γαλλική κοινωνία, υπάρχουν κοινά μοτίβα, πανευρωπαϊκά. Θέματα όπως οι σχέσεις του παιδιού με τους γονείς και η επαφή ενός ζευγαριού που απασχολούν όλο τον κόσμο. Η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχει μια εξαιρετική αισθητική και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που ιντριγκάρει. Τέλος, οι ηθοποιοί δέσαμε από την πρώτη στιγμή μεταξύ μας και αυτό γίνεται αντιληπτό στους θεατές.»

-Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στη Θεσσαλονίκη;

«Μου αρέσουν πολύ οι πρωινές βόλτες και η τόσο έντονη παρουσία της θάλασσας. Απλώς, αυτό το διάστημα δεν την απολαμβάνω όσο θα ήθελα, καθώς τις ημέρες που δεν έχουμε παράσταση, πηγαίνω στην Αθήνα λόγω δουλειάς»

- Λόγω ραδιοφώνου;

«Ναι, και λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής "Μουσική Σκηνή», στο Action 24.»

- Ραδιόφωνο κάνετε πολλά χρόνια;

«Ναι, από το 2005. Μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο. Η αίσθηση του, το γεγονός ότι δεν υπάρχει σενάριο και η αμεσότητα του. Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του και με στηρίζει.»

-Είναι εύκολο να το συνδυάζετε με τις τηλεοπτικές και θεατρικές σας υποχρεώσεις;

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου για αυτό και καταφέρνω και το συνδυάζω μαζί με τα υπόλοιπα. Δεν μπορείς να είσαι τουρίστας στο ραδιόφωνο. Να λες δηλαδή τώρα σταματάω για τρεις μήνες και μετά επιστρέφω»

- Στην τηλεόραση έχετε συμμετάσχει σε πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, με πρώτη τα «Υπέροχα πλάσματα»...

«Αγαπάω την τηλεόραση και είναι γεγονός ότι στάθηκα πολύ τυχερή, καθώς όλες οι δουλειές που συμμετείχα ήταν αξιόλογες και γνώρισαν και επιτυχία. Άρεσαν δηλαδή στον κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved