Μιχάλης Κουινέλης: «Οι Stavento είμαστε μια μπάντα που δεν κολλάει σε μουσικά ταμπού και κολλήματα»
Showbiz

Μιχάλης Κουινέλης: «Οι Stavento είμαστε μια μπάντα που δεν κολλάει σε μουσικά ταμπού και κολλήματα»

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε για τις συνεργασίες και τα απωθημένα του.

Αυτή τη στιγμή μετράς μεγάλες συνεργασίες με ετερόκλητα ονόματα, όπως ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Βιτάλη, ο Κώστας Χατζής, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Πάολα. Υπάρχουν καλλιτεχνικά απωθημένα μέσα σου;

Η αλήθεια είναι ότι με το νέο μας άλμπουμ έκλεισα όλους τους κύκλους μου και όλα τα μουσικά μου απωθημένα. Οι Stavento είμαστε μια μπάντα που δεν κολλάει σε μουσικά ταμπού και κολλήματα. Αυτό εξάλλου έγραψα εγώ ο ίδιος στο πρώτο δελτίο Τύπου που έφυγε για το συγκρότημα το 2005. Για εμένα το μέλλον της μουσικής είναι αυτά τα μουσικά παντρέματα με πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους καλλιτέχνες, κάτι που, ούτως ή άλλως, γίνεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.

Πριν μπεις ενεργά στον χώρο της μουσικής, δούλευες ως κάμεραμαν σε τοπικό κανάλι της Αλεξανδρούπολης. Πόσο δύσκολο ήταν στην πράξη για να πετύχεις τα όνειρα σου;

Είχε πάρα πολύ κόπο όσον αφορά στο να καταφέρω να επεξεργαστώ όλα αυτά που είχα μέσα στο μυαλό μου για τη ζωή μου. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν κυνήγησα πάρα πολύ την επιτυχία που γνωρίσαμε με τα χρόνια με τους Stavento. Για μένα ίσως και αυτό να είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας, να μην την πολυκυνηγάς. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να συνεχίσω να γράφω τραγούδια, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω... όποια δουλειά και αν κάνω στο μέλλον.

Plan b έχεις σε περίπτωση που αύριο όλα σου πάνε κατά διαόλου; Θα ξαναγυρίσεις στην παλιά σου δουλειά ως κάμεραμαν;

Δεν μασάω τίποτα... Αν όλα πάνε στραβά, θα ξαναγίνω κάμεραμαν. Αλλά κάθε φορά που εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Μέσα στα χρόνια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να έχω σχέδια για τίποτα.

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved