Showbiz

Βαλάντω Τρύφωνος: «Δηµιουργούµε λάθος πρότυπα και πλέον η ανορεξία έχει γίνει µάστιγα»

Gossip-tv Team

Η Βαλάντω Τρύφωνος εξομολογήθηκε πόσο πληγώθηκε όταν σχολίαζαν τα κιλά της στο «Greek idol» ενώ μίλησε και για τα λάθος πρότυπα.

Μίλησέ µας λίγο για το "Μοιάζει µε αγάπη"….
Αν και φαινοµενικά πρόκειται για µια µελαγχολική µπαλάντα, εντούτοις, πιστεύω ότι µιλά στην ανάγκη που έχουµε όλοι µας για την ανθρώπινη επαφή σε οποιοδήποτε επίπεδο, πράγµα το οποίο στις ηµέρες µας το βρίσκεις σπάνια.

Όντως στις ηµέρες µας οι ανθρώπινες σχέσεις νοσούν;
Όλα στην αρχή µοιάζουν µε κάτι. Ακόµη και ο ενθουσιασµός µπορεί να σε κάνει να νοµίσεις ότι µοιάζει µε αγάπη. Στην πορεία όµως αποδεικνύονται διαφορετικά τα πράγµατα. Υποσχέσεις που δεν τηρούνται, ταξίδια που δεν γίνονται. Γενικά είναι πολύ δύσκολες στις ηµέρες µας οι ανθρώπινες σχέσεις. Στη ζωή µας έχουν µπει πια πολύ έντονα τα social media, όπου χάνεται η ουσιαστική επαφή µεταξύ ανθρώπων.

Για σένα, τι µοιάζει µε αγάπη;
Αγάπη για εµένα είναι η οικογένειά µου, οι φίλοι µου, η µουσική και τα τραγούδια.
Να υποθέσω ότι η µουσική είναι και η µεγαλύτερή σου αγάπη, σωστά;
Πάντα από µικρό παιδί, λάτρευα τη µουσική και το τραγούδι. Νιώθω τυχερή που κατάφερα να κάνω το παιδικό µου όνειρο πραγµατικότητα.

Μπήκες στη µουσική βιοµηχανία σε µια περίοδο κρίσεως. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να αντέξει στο χρόνο ένας καλλιτέχνης σε τέτοιες περιόδους;

Νοµίζω η γενιά µου, τα µόνα όπλα που διαθέτει είναι η όρεξη και η αγάπη για το τραγούδι. Με σκληρή δουλειά, επιµονή και υποµονή µπορούµε να τα καταφέρουµε.

Πώς σχολιάζεις τα τάλεντ σόου που υπάρχουν αυτή τη στιγµή στην τηλεόραση;
Ειλικρινά η τηλεόραση στο σπίτι µου είναι διακοσµητικό στοιχείο.

Σε µια παλαιότερή σου συνέντευξη είπες πως αν θα άλλαζες κάτι στο χώρο, θα ήταν τα λάθος πρότυπα που δηµιουργούνται. Πώς το εννοείς;
Από την πολύ αρχή µου στο παιχνίδι είχε τεθεί το θέµα των κιλών µου κ.τ.λ Θεωρώ όµως ότι κάνουµε µουσική για τα αυτιά και την ψυχή και όχι για τα µάτια. Δηµιουργούµε λάθος πρότυπα και πλέον η ανορεξία έχει γίνει µάστιγα. Είναι άσχηµο να δίνουµε πρότυπα που είναι απλησίαστα ή άρρωστα στα νέα παιδιά. Όταν βρισκόµουν και εγώ στο παιχνίδι, στο πρώτο άκουσµα για τα κιλά µου πληγώθηκα, όµως επειδή πάντα ήµουν πολύ χαρούµενη µε το σώµα µου, δεν το άφησα να µε φάει όλο αυτό και να µπω σε αυτό το τρυπάκι. -

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved