Showbiz

Τι λένε οι καλλιτέχνες για την δήλωση της Φουρέιρα ότι θέλει να παίξει στην Επίδαυρο

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει στην Επίδαυρο... Τι λένε οι ηθοποιοί γι’ αυτή τη δήλωση της τραγουδίστριας;

Ο Κώστας Αποστολάκης τόνισε: «Γιατί να μην παίξει; Γιατί οι άλλοι που παίζουν νομίζεις πως μπορούν; Η Φουρέιρα σε πείραξε; Είναι ένας χώρος που είναι άβατο; Έχουν παίξει πολλοί και έχουν δει τι γίνεται στην Επίδαυρο και δεν έχουν ξαναπαίξει».

Η Χριστίνα Τσάφου τόνισε: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν ξέρω αν το βαρέλι έχει πάτο τελικά και τι μπορεί να πει ο καθένας και που μπορεί να πάει ο καθένας. Δεν την ξέρω την κοπέλα για να σας πω την αλήθεια, αλλά εδώ που φτάσαμε σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εγώ έχω πάει στην Επίδαυρο πάρα πολλές φορές και σέβομαι αυτό τον χώρο. Το κάθε είδος είναι διαφορετικό από το άλλο. Αυτός ο ιερός χώρος απαιτεί προσόντα και φυσική κατάσταση και γνώσεις που δεν μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και ηθοποιός να είναι». Ο νεαρός Ρένος Ρώτας τόνισε: «Αν η Ελένη θέλει να γίνει ηθοποιός και να παίξει στην Επίδαυρο γιατί να μη το κάνει; Ναι και εμένα είναι όνειρό μου να παίξω στην Επίδαυρο... Τραγουδιστής δεν θέλω να γίνω» Και η Μαρία Κορινθίου είπε: «Δεν μπορεί ο καθένας να παίξει στην Επίδαυρο, θεωρώ ότι απάντησε λίγο αυθόρμητα... Μέχρι και ένας ηθοποιός δεν ξεστομίζει κάτι τέτοιο... Πρέπει να κουβαλάς πολλά... για να στο πω έτσι για να βρεθείς σ’ αυτόν το χώρο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved