Θοδωρής Μαραντίνης: «Θέλω να πηγαίνω ένα βήμα τη φορά»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Θέλω να πηγαίνω ένα βήμα τη φορά»

Η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου είχε δεχτεί δυο τηλεοπτικές προτάσεις αυτήν τη χρονιά και τελικά δεν τις αποδέχτηκε. Τελικά είναι… εκείνος στην τηλεόραση.

«Δεν το βλέπουμε συγκριτικά ή ποιος κάνει τι. Η Σίσσυ ήταν θετική από την αρχή και πίστευε ότι πρέπει να το κάνω. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που το συζήτησα, κατ’ αρχάς γιατί είναι ο άνθρωπός μου, κατά δεύτερον γιατί ξέρει καλά την τηλεόραση. Επίσης, ξέρει καλά εμένα. Με συμβούλεψε και πάντα όταν έχω προβληματισμό απευθύνομαι στην ίδια» τόνισε στο TV Έθνος.

-Μια τηλεοπτική συνύπαρξη με τη γυναίκα σας θα σας ενδιέφερε; Είχατε δεχτεί πρόταση στο παρελθόν να κάνετε μαζί εκπομπή;

«Κάποια στιγμή το συζητούσαμε off the record σε μια «τηλεοπτική» παρέα. Χωρίς να έχει γίνει επίσημη πρόταση. Μάλιστα γελούσαμε, γιατί με τη Σίσσυ είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και λέγαμε πόσο περίεργο και δύσκολο θα ήταν αυτό. Αλλοι έλεγαν ότι θα είχε ενδιαφέρον. Απλά έμεινε σε ένα επίπεδο... ποτού. Γενικά εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, αρκεί να θεωρώ ότι είναι στην κατάλληλη στιγμή για εμένα. Στην τηλεόραση υπάρχουν πολλά προϊόντα. Δεν σημαίνει ότι επειδή αισθάνομαι άνετα σε κάποιο θα αισθάνομαι το ίδιο σε όλα. Επίσης έχει να κάνει με την ομάδα από πίσω.»

- Η τηλεόραση έχει θέση στα επαγγελματικά σας σχέδιά σας;

«Εχω κάποιες ιδέες πάνω σε διάφορα θέματα, δεν έχω συζητήσει κάτι συγκεκριμένο ούτε βιάζομαι να κάνω κάτι. Θέλω να πηγαίνω ένα βήμα τη φορά. Αν είναι κάτι ωραίο, αισθάνομαι ότι μπορώ να το υποστηρίξω και υπάρχει η κατάλληλη, θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση. Αυτήν τη στιγμή προχωράει το «X Factor», συζητιέται και το δεύτερο, θέλω να δούμε αν θα γίνει, και προς το παρόν κοιτάω αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved