Droulias brothers: «Ξεκινήσαμε από πανηγύρια στη Μύκονο, τοπικά πανηγύρια»
Showbiz

Droulias brothers: «Ξεκινήσαμε από πανηγύρια στη Μύκονο, τοπικά πανηγύρια»

Για την καταγωγή τους, τους στόχους που έχουν, αν η εικόνα τους, τους βοήθησε στη δουλειά αλλά και για το πώς τους αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους τα αδέρφια, Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

Είστε Κρητικοί, αλλά και Μυκονιάτες... Τι από τα δύο κυριαρχεί μέσα σας; Ο κοσμοπολίτικος αέρας του νησιού της Μυκόνου ή το αυστηρό προφίλ των Κρητικών;

Κ.Δ.: «Είμαστε από αυτά τα δύο υπέροχα νησιά της Ελλάδας μας. Νομίζω ότι έχουμε ένα mix και από τα δύο νησιά: εκεί που πρέπει έχουμε το απαραίτητο αυστηρό προφίλ και σε άλλες περιπτώσεις μας βγαίνει και το πιο χαλαρό της Μυκόνου»

Ποιοι οι στόχοι σας στον χώρο της μουσικής;

Η.Δ.: «Οι στόχοι μας από την αρχή που ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τη μουσική ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Γενικά είμαστε παιδιά που βάζουμε τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται! Ακόμα και τις σχολές μας δεν τις έχουμε αφήσει και προσπαθούμε να τα συνδυάζουμε αρμονικά και τα δύο!»

Είστε ωραία παιδιά. Βοήθησε αυτό νια να κλείσετε δουλειές;

Κ.Δ.: «Σίγουρα το να είσαι ωραίο παιδί σε βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική, άρα ο κόσμος κρίνει αν είσαι ωραίος ή όχι! Νομίζουμε πως όλο το πακέτο βοηθάει στο να κλείσεις μια δουλειά»
Η.Δ.: «Ποτέ κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά χρειάζεται να ψάχνει και να αναδεικνύει την ομορφιά από μέσα του»


Πώς σας αντιμετωπίζουν οι γυναίκες; Κ.Δ.: «Ο γυναικείος κόσμος γενικά μας στηρίζει στις εμφανίσεις μας και εντός και εκτός Αθήνας»

Η.Δ.: «Αγαπάμε το γυναικείο φύλο και θέλουμε να περνάει καλά. Μέσα από τη μουσική μας αποθεώνουμε τις γυναίκες και δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να τις βλέπεις όλες όρθιες»

Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσατε να παίζετε σε πανηγύρια στη Μύκονο; Η.Δ.: «Ναι, είναι αλήθεια, ξεκινήσαμε από πανηγύρια στη Μύκονο, τοπικά πανηγύρια! Από εκεί μάθαμε τα μυστικά του πάλκου, καθώς οι ντόπιοι μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Ήταν μεγάλο σχολείο για εμάς», λένε στην εφημερίδα Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved