Βασίλης Κούκουρας: «Σκέφτομαι τον ερχομό ενός άλλου παιδιού στη ζωή μου»
Showbiz

Βασίλης Κούκουρας: «Σκέφτομαι τον ερχομό ενός άλλου παιδιού στη ζωή μου»

Ο Βασίλης Κούκουρας είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Έχει σκεφτεί τη μοναξιά, τη συμβίωση, το γάμο, σε βάθος χρόνου;

«Χωρίς να έχω εμμονή με τη μοναχικότητα, την αναζητώ. Βεβαίως έχεις συγκρούσεις με το έτερον ήμισυ, όταν θέλεις να μείνεις μόνος σου. Όταν όμως ο άλλος το καταλαβαίνει, δεν τίθεται πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά τη συμβίωση και το γάμο, εκεί υπάρχει κάποια δυσκολία. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Κάτω από κατάλληλες συνθήκες και συναισθηματικές καλύψεις αποφασίζω να κάνω πράγματα. Δεν είμαι κατά του γάρου, αλλά ούτε υπέρ, "δεν θέλω να το εκβιάσω, ούτε να το απορρίψω. Δεν σκέφτομαι μόνο συναισθηματικά, αλλά ούτε και μόνο λογικά, θεωρώ ότι με την προσπάθεια μου την καθημερινή, την εγκεφαλική, να τα ισορροπήσω αυτά τα δύο πράγματα, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο του γάμου, γιατί όχι; Μια χαρά... είναι ωραίο να σε περιμένει κάποιος στο σπίτι, να ξέρεις ότι θα τον συναντήσεις κάπου και θα πάτε στον ίδιο χώρο μετά» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις σκεφτεί το ερχομό ενός ακόμη παιδιού στη ζωή σου;

«Ναι, βεβαίως και σκέφτομαι τον ερχομό ενός άλλου παιδιού στη ζωή μου. Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη μάχη με τον εγωισμό μας. Εχω ένα παιδί, τον Δημήτρη, είναι 15,5 χρονών, ολόκληρος άντρας έχει δική του προσωπικότητα, ιδιαίτερα έξυπνος, αντιλαμβάνεται πράγματα τα οποία εγώ στην ηλικία του ούτε καν, είναι εξελιγμένο μοντέλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved