Ευανθία Μάγνη: Το βιβλίο της και η μεταφορά του στην τουρκική τηλεόραση
Showbiz

Ευανθία Μάγνη: Το βιβλίο της και η μεταφορά του στην τουρκική τηλεόραση

Το βιβλίο της Ευανθίας Μάγνη, «Κισμέτ, η βασίλισσα φορούσε μάσκα» αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και έγινε μπεστ σέλερ. Τώρα η συγγραφέας περιμένει τη μεταφορά του στην τηλεόραση, μιας και τουρκική εταιρεία παραγωγής ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για την τηλεοπτική μεταφορά του.

«Οι ρίζες μου είναι από τη Σμύρνη, έτσι η ζωή μου είναι επηρεασμένη από το DΝΑ των προγόνων μου που κουβαλώ. Περνώ μεγάλα διαστήματα της ζωής μου στην Κωνσταντινούπολη, στους μαχαλάδες που περπατώ για να ηρεμώ, στις γνώριμες μυρωδιές... Περπατώ για ώρες δίπλα στον Βόσπορο και όλα είναι οικεία. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Κισμέτ, εμπνεόμενη αυτήν τη φορά από σκόρπιες ιστορίες και παραμύθια που άκουγα μικρή» δηλώνει στο Mytv.

Πώς, όμως, προέκυψε η συνεργασία με την τουρκική εταιρεία παραγωγής «Λίγο πριν τελειώσει π συγγραφή του Κισμέτ, σε ένα ταξίδι μου στην Πόλη, συνάντησα έναν καλό μου φίλο παραγωγό, λόγω της σχέσης μου με την Sony Music Turkey, μιας και το άλλο μου κουσούρι είναι η στιχουργία. Έτσι, πίνοντας τη ρακή μας δίπλα στον Βόσπορο και λέγοντας του την πλοκή του καινούργιου μου βιβλίου, του Κισμέτ, ο Κερέμ ενθουσιάστηκε. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και χωρίς να το καταλάβω, είχε ήδη σκεφτεί να μου προτείνει κάποιους ηθοποιούς για το καστ της σειράς».

Ανάμεσα στα ονόματα που έχει ήδη προσεγγίσει η εταιρεία παραγωγής, σύμφωνα με τις ναι η Νεμπαχάτ Τσεχρέ, που το ελληνικό κοινό αγάπησε ως Βαλιντέ Σουλτάνα στη σειρά Γουλφάι ο μεγαλοπρεπής και η Νουρ Φετάογλου, που υποδύθηκε στην ίδια σειρά τη Μαχιντεβράν. Τα γυρίσματα για τη σειρά θα ξεκινήσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ αυτό το διάστημα άνθρωποι της παραγωγής κάνουν ρεπεράζ σε διάφορους χώρους στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη) και την Ελλάδα για να επιλεγούν οι ιδανικές τοποθεσίες, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Επιθυμία, ωστόσο, της συγγραφέως είναι στη σειρά να συμμετάσχουν και Έλληνες ηθοποιοί και η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει να υλοποιήσει στο προσεχές διάστημα θα γίνουν επαφές και με Έλληνες ηθοποιούς για να συμμετάσχουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μέσα στο Καλοκαίρι, επίσης, θα γίνει και η ηχογράφηση του τραγουδιού για το Κισμέτ, αλλά και γυρίσματα για το ομώνυμο βιντεοκλίπ. Η Ευανθία Μάγνη, όμως-, μας εκφράζει και ένα παράπονο: «Όσον αφορά γιατί δεν προτίμησα ελληνικό κανάλι, ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από την Ελλάδα, αν και έχω βραβευτεί από τη γείτονα χώρα και τα βιβλία μου εδώ είναι μπεστ σέλερ. Οι σχέσεις μου με τους Τούρκους είναι εξαιρετικές, όχι μόνο φιλικές, αλλά και επαγγελματικές, τόσο στη συγγραφή όσο και στη δισκογραφία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved