Droulias Brothers: «Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αρκετά χρήματα από το τραγούδι»
Showbiz

Droulias Brothers: «Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αρκετά χρήματα από το τραγούδι»

Οι Droulias Brothers κατά κόσμο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας μίλησαν για τη καριέρα και τις δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Με ποιον τραγουδιστή θα θέλατε να κάνετε ένα ντουέτο;

Κ.Δ.: Έχει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες η ελληνική δισκογραφία. Ένα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, τον Βασίλη Καρρά θα ήταν ό,τι πρέπει.

Ωραίοι είστε, ωραίες φωνές έχετε, πώς και «ενωθήκατε» και δεν κάνατε ξεχωριστά καριέρα;

Η.Δ.: Είχαμε ξεκινήσει ξεχωριστά πιο παλιά και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να παρουσιάσουμε, κάτι όμορφο στον κόσμο και διασκεδαστικό, εξάλλου είναι και πρωτότυπο να συνεργάζονται δύο αδέλφια!

Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή σας;

Κ.Δ.: Όλοι μας έχουμε βιώσει δύσκολες στιγμές που μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Ένα χειρουργείο, μια απώλεια είναι ικανά να σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Αλλά πάλι αρκεί μια συγκροτημένη και δυνατή οικογένεια για να σε κάνει να τα ξεπεράσεις όλα και να συνεχίσεις ακάθεκτος στον στόχο σου.

Στη Eurovision θα συμμετείχατε;

Η.Δ: Γιατί όχι; Μπορούμε με ένα καλό τραγούδι να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε αυτό τον όμορφο θεσμό που λέγεται Eurovision.

Έχετε βγάλει χρήματα;

Κ.Δ.: Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αρκετά χρήματα από το τραγούδι και γενικά δεν είμαστε άτομα του φαίνεσθε, ούτε μας αρέσει να δειχνόμαστε... Είμαστε παιδιά που προσπαθούμε να δουλεύουμε αθόρυβα και να αφήνουμε την επιτυχία να κάνει τη φασαρία.

Πηγή:freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved